Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja najlepší kamaráti Big, Dan a Beam nikdy nepredpokladali, že jediný nečakaný moment zmení ich životné osudy. Príchod neznámej starej dámy a mladej ženy do ich životov je signálom nezmeniteľnej skutočnosti, že jeden z nich čoskoro zomrie. Ale ktorý z nich to bude? Kedy a kde sa to stane? Aké tajomné plány s nimi tieto mystické ženy majú? To sú otázky, na ktoré nemajú odpoveď. Jediné čo im zostalo je strach. A to ešte nevedia, že k záhadným ženám pribudne malé dievča (Lhurgoyf)

(více)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Thajci mě tentokrát moc nepotěšili a ani já je zrovna dvakrát nepotěším. Vše podstatné se odehrálo až v posledních sedmnácti minutách což je ovšem zoufalo málo a pokažený dojem z předešlé doby to už moc nezachránilo. Bohužel když už se začal film slibně rozjíždět a konečně se objevilo něco nadpřirozeného byl konec. Navíc mě tvůrci docela nemile rozladili závěrečným rozuzlením a jejich fantasmagorickými řečmi o reinkarnaci. Jako lusknutím prstu mé nadšení opadlo a já znechuceně vytáhl dvd z přehrávače. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +slušný hudební a zvukový doprovod, pěkná slečna -dost pomalé tempo/// Údajně variace na Nezvratný osud. Neřekl bych. Spíše se jedná o duchařinu, podobné Nenávisti, Oku a dalším, jakých jsou desítky a popravdě, tento kousek nad ně nevyčnívá. Samozřejmě motiv je zajímavý, ale určitě není ani z poloviny využit a hlavně divákovi vysvětlen. Přesto, podobným pokusům (rozuměj filmům) se nebráním, třebas mě někdy zase nějaký překvapí./// Celkem 42%/// ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Poloslepý a polonemý thajský klon Final Destination. V námete JE cítiť autorský dotyk bratov Pangovcov, no neskúsená a nerozhodná réžia ho potápa do arómy mládežníckeho výstrelku s podpriemerným úplne všetkým. Hercami, dramatickou linkou, napätím i momentom prekvapenia. Film pôsobí, akoby ho nakrútil rovesník troch tínedžerských hlavných postáv, v rámci skúšok na filmovú školu. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že som si doviezol domov film Ju-on: the grudge, ale po spustení som zistil, že pod názvom Omen sa skrýva film Sung Horn. To by nevadilo, keby to bol dobrý film. Ale tento Omen je nevýrazný thajský hororík, ktorý má zopár slušných mometov, ale prevažne 90 minút nudí a potom ponúkne rádoby sofistikované finále, ktoré sa netreba snažiť pochopiť. Od Pangovcov bych čakal viac. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pointa není špatná dokonce i dává smysl (spoiler Před x lety přejelo auto psa ten to přežil a vzali si ho péče 3 kluci starali se oi něj ale jednoho dne když se byli koupat tak se ten pes schoval před bouřkou a oni mu mezitím odjeli. Vydal jsem jich teda hleat ale když už je našel bylo pozdě a on tam později v marném čekání zemřel. Po x letech se převtělil do 2-3 lidí aby se mohl o ně starat ta babička jak mu hlídala to auto a starala se aby se mu nic nestalo byla narážka na to jak se on o toho psa staral. Potom to dítě přejelo auto to byla narážka na toho psa jak ho přejelo auto že se o něj pak taky starali atd.) Bohužel jako horor to nefunguje vůbec (za celý film umře jen 1 pes a naproti tomu chlápek na kterého spadne jeřáb to přežije ) a jako drama je to též slabé 40 procent víc ne. ()

Zajímavosti (1)

  • Jen krátce po oficiálním vypuštění filmu se herec Apichet Kittikorncharoen účastnil tragické automobilové nehody, v níž se jeho automobil několikrát převrátil a následně spadl do řeky Khlong. Ta protéká Bangkokem a je známá svým značným znečištěním. Hercovo tělo bylo napadeno agresivně expandujícím bakteriálním virem způsobujícím kóma. Z něj se herec úspěšně probral a dokonce projevoval určitá zdravotní zlepšení. Ovšem rozsah mozkového poškození po prodělané mozkové příhodě byl natolik velký, že 9. 12. 2007 herec podlehl. (Conspi)

Reklama

Reklama