Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Recenze (58)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak zprvu musím říct, že tenhle film rozhodně není špatný. V klidu se vyrovná americkým komediím podobného ražení a je mnohem příjemnější, lepší a sympatičtější než podobně německé ptákoviny. Děj a příběh je sice ohraný, místy divný a trapný, ale nakonec z toho celkově vyleze něco vcelku milého. Takže - dalo se to přežít. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co je v této komedii horší. Zda inspirace Sexem ve městě, nesympatické charaktery a nebo slow-motion záběry (a že těch "dramatických" nájezdů je - především pohled na rodiče opřené o futro, kteří se zalíbením sledují svoji spící dceru, je silné kafe). Režisér je naprosto neschopným vypravěčem, který sice celkem zručně vkládá do děje prostřednictvím střihů absurdní vtípky, ale to je tak asi všechno. Děj prakticky není (nejdramatičtějším prvkem je přihláška na školu) a tak se celý film točí především okolo toho, jak o to přijít a co z toho plyne... a neplyne z toho vlastně vůbec nic (no, i když, vidět tenhle film před "tím", asi by se mi už ani nechtělo). A tak zbývá pouze několik lepších dějových okamžiků, které nepůsobí tak nastrojeně (sex na toaletě, dovádění opilců). Panenství na obtíž není sice nechutným přírůstkem do žánru, za což mu patří dík, ale chybí mu lepší tempo, výraznější postavy a když už by se člověk alespoň rád nechal unášet samotným dějem "ze života", przní to režisér zpomalenými obrazy, které jsou jak z Bayových filmů (ovšem nejsou ani zdaleka tak cool). Po tom všem, co tenhle žánr v posledních letech chrlí, si začínám Prciček vážit... ()

Reklama

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Panenství na obtíž rozhodně není komedie k pokukání, ve scénáři scházejí přesně vypointované gagy či hlášky, které by se daly citovat. Milostné eskapády hlavní hrdinky jsou přesto roztomilé, úsměvné a místy i dojemné. Nicméně tuto citlivou a chvílemi vtipnou teenagerskou komedii si nejspíš užije především dívčí publikum... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Konečně ztráta panenství, za kterou se ani tvůrci ani divák nemusí stydět. Spíše úsměvná než veselá komedie, svěžím způsobem nehollywoodská a na rozdíl od všelikých „prciprciprciček“ a „tochtějtaky“ vkusná, inteligentní a příjemně civilní, kde uvěřitelné postavy prožívají uvěřitelné situace a ještě uvěřitelnější trapasy. Výborně vybrané herecké obsazení, střízlivá kamera a režie, které jen občas lehce přikoření vyprávění nějakou tou zpomalovačkou, flashbackem nebo komentářem hlavní postavy. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude horší... Jelikož jsem se na to dívala s kamarádkama, které se nemohly dočkat, viděla jsem film, na který bych se po zkušenostech s německými unikáty typu "Kalhoty v pozoru" nedívala... Hlavní hrdinka mi přišla nemastná neslaná a ten chlapec, co ji připravil o panenství mi připadal (s odpuštěním) jako dement... Nemůžu si pomoct... Ovšem faktem je, že to nebylo zas tak hrozné, i když nijak závratné to taky nebylo a doufám, že už mi to víckrát nebude nabídnuto... A když bude, tak snad budu mít možnost jiné volby, pokud možno takové, abych nikoho neurazila... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Beatrice (Kaia Foss) je na stěně nalepený plakát kapely Surferosa, která vytvořila soundtrack k filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama