Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro hrdinu americké komedie, firemního špióna Jacka Bentleye, by neměl být problém ukrást prototyp vakuového čističe Harmonia, „svatého grálu“ vysavačů, jehož výroba byla v 50. letech po tragické nehodě zastavena. Jenže Jack nepočítá s tím, že se zaplete do místní války na život a na smrt, ani s tím, že se zamiluje do jedné z dívek v továrně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím zda jsem se na to díval nějak špatně, třeba levým okem, ale absolutně nic mě nepřesvědčilo, film který mi odebere sílu přepnout televizi na jinej program, kdy se dívám a zároveň nedívám, kdy nechápu scény a spíše mě znervóznují než baví. A ty jejich boje, mi z toho doteď duní v hlavě. Absolutně zbytečnej film, zbytečnej čas, zbytečné znervózňování. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz 90. roky boli k Chase -mu drsne a komplet vyhasol, tuna zas ide o dalsiu blbu US komediu, ktorej "humor" je vzdialeny Europe snad na 1000 km, uz nie na stovky. 0 % ()

bodlis 

všechny recenze uživatele

Celkem stupidní příběh, ale co film rozhodně drží nahoře je způsob jakým je udělaný soundtrack. Někdo si může myslet jestli náhodou nekouká na muzikál. ()

Reklama

Reklama