Reklama

Reklama

Most, díl 1.

(TV film)
  • Česko Most (více)
Trailer

Drama Most vypráví příběh Molly Callensové (Katie Findlayová) a Ryana Kellyho (Wyatt Nash), dvou mladých studentů, které pojí hluboké přátelství v prvním semestru na univerzitě, klíčovém období jejich životů. Ve svém oblíbeném knihkupectví a kavárně s názvem Most tráví dlouhé hodiny studiem a sněním o tom, čeho chtějí za deset let společně dosáhnout. Sblíží se s majiteli Mostu Charliem (Ted McGinley) a Donnou Bartonovými (Faith Fordová), dvojicí, která touží z knihkupectví vytvořit místo, kde se lidé mohou vzájemně propojit a stát se součástí velké rodiny. Dokáže však nevyřčená láska mezi Molly a Ryanem i jejich sny o budoucnosti odolat představám druhých o tom, kam by jejich životy měly nakonec směřovat? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná, nefalšovaná, sladkobolná červená knihovna. 1) Pěkný nicméně schématický snímek svědomitě respektuje pravidla žánru. 2) 27letý fešák Wyatt Nash (zamilovaný Ryan) a 32letý Carey Freehan (Preston Millington III.) stojí za kouknutí. ()

Reklama

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se sice odehrává ve městě Franklin v Tennessee, ale film se natáčel v Kanadě, konkrétně ve Victorii a Oak Bay v Britské Kolumbii. (reich)

Reklama

Reklama