foto

Alison Araya

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Perfect Bride (TV film)
2016 The Unseen
2015 The Bridge (TV film)
2014 Lhát se nemá (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Last Chance Casting (TV film)
2009 Strážci - Watchmen
X-Men Origins: Wolverine
2008 Kód smrti
2007 Deník lásky (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Superman se vrací
2000 Mission: Impossible II

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Disbanded (S05E18)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
Palimpsest (E06)
Z temnoty ke slunci (E03)
No Tomorrow (TV seriál)
No Regrets (E05)
Shut Eye (TV seriál)
The Family (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
So It Begins (S05E06)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Betrayal (S01E07)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Proof (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Ties That Bind (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Green Arrow (S04E01)
Veřejný nepřítel (S03E18)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Motiv (TV seriál)
Nežijeme věčně (S02E10)
Arrow (TV seriál)
Vinen (S03E06)
Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 The Bridge (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
2009 Caprica (TV seriál)
V (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
Upovídaná Marta (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Boží dopuštění (S02E10)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace