foto

Alison Araya

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Unseen
2015 The Bridge (TV film)
2014 Lhát se nemá (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Last Chance Casting (TV film)
2009 Strážci - Watchmen
X-Men Origins: Wolverine
2008 Kód smrti
2007 Deník lásky (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Superman se vrací
2000 Mission: Impossible II

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Disbanded (S05E18)
2016 Arrow (TV seriál)
So It Begins (S05E06)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
Palimpsest (E06)
Z temnoty ke slunci (E03)
No Tomorrow (TV seriál)
No Regrets (E05)
Shut Eye (TV seriál)
The Family (TV seriál)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Green Arrow (S04E01)
Veřejný nepřítel (S03E18)
Městečko Pines (TV seriál)
Betrayal (S01E07)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Proof (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Ties That Bind (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Vinen (S03E06)
Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
2013 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (13)
Motiv (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
The Bridge (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
V (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
Upovídaná Marta (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace