Reklama

Reklama

Dvě dámy při těle

(pořad)
  • Velká Británie Two Fat Ladies
všechny plakáty
Reality-TV
Velká Británie, 1997, 30 min

Obsahy(1)

Dvě dámy při těle na silných motorkách dokazují ve své kuchařské show, že nejen zelenina a ryby, ale i šlehačka, tlusté maso mají v kulinářských specialitách své místo... (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Matty 

všechny recenze uživatele

Dvě obtloustlé babky libující si v tučných, mastných, přeslazených, či jinak "špinavých" jídlech a zároveň vše komentující nehumorem charakteristickým pro britské dámy v letech. Na dívání to moc není a veškerou chuť k jídlu vám to taky sebere. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tohle vaření jsem si fakt v životě nezvyk. V dnešní době je to ale pravý opak toho, jak by se mělo vařit. A to je to "jenom" 12 let starý. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní pořad o vaření, a to díky těm dvěma úžasným dámám (Jennifer, budiž Vám země lehká...), které byly tak úžasně bezprostřední a vtipné... Jídla, co vařily, byly opravdu opulentní, fakticky žraso se vším všudy, a když jsem si říkal, že nezdravější to už snad ani být nemůže, tak vytáhly kýbl sádla, a lžíci tam ještě přidaly :-D. Několik z jejich receptů jsem vyzkoušel, a byly vážně božské (nezbytně jsem si ovšem musel upravit množství použitého tuku, no a právě za to jim ten jeden bod přece jen strhnu...). ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších kuchařských pořadů. Velice originální recepty a ty dvě dámy tomu dodávají neobyčejný osobitý humor. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dvě postarší dámy se prohánějí po celé Anglii na svém motocyklu Triumph Thunderbird a vaří klasickou domácí neochuzenou stravu, s výtečnou atmosférou místa, kde právě vaří a i když propagátoři zdravé stravy poklesnou nad tímto seriálem v kolenou, mě tyto sympatické dámy dokázaly oslovit. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Je to sice vcelku vtipné, ale dvě babizny vařící dětem tučné fláky? No já teda nevim, jestli zrovna na to chci koukat. Leč, pokud si z nich člověk nebere příklad, tak není důvod se nepřiučit. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekedy je ich prekáranie v kuchyni až neprirodzene silené, ale okrem toho sú proste skvelé. Navzájom sa doberajú, rozprávajú historky a medzi sarkastickými hláškami na vlastnú adresu úžasne varia. Ich recepty približujú divákovi nielen osobitosti anglickej kuchyne, ale aj zaujímavé spôsoby spojenia tradícií s inováciou. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice příjemný pořad o vaření, který zaujme i mě - naprosté kuchařské pako. Průvodkyně pořadem a kuchařky zároveň jsou neskutečně příjemné ženy, které by i o vejci dokázaly rozprávět dlouze a s humorem. Tam, kde se v běžných kuchařských pořadech používají okoukané hlášky jako "Teď přidáme žloutky....... tááááák...", rozpovídají se dámy o tom, jak si bílky samozřejmě nechají, aby si udělaly pleťovou masku a na slavnost byly krásné. Každá jiná žena jejich rozměrů by se dokázala urazit při jakékoli narážce na její šířku, ale tyto dvě se svými proporcemi dokáží chlubit a samy si ze sebe udělají legraci. Asi jediné vaření, které mne opravdu baví. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Jako odtučňovací kůra to vůbec není špatné. Už jen proto, že anglická kuchyně opravdu není dobrá a jestliže jí ještě konzumují dvě starší nudne obézní dámy, bez smyslu pro humor, je to opravdu bašta....... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Asi vařit umí a jsou vtipné, ovšem vypadají otřesně:-) Sledování podobných pořadů ale celkově moc nevyhledávám, protože u televize většinou dostanu chuť na něco hrozně dobrého a doma nikdy nic nenajdu:-) Výimku tvoří jedině pořady Jamie Olivera. U nich sice taky slintám, ale na ně se rád podívám, protože Oliver taky vaří výborně, ale nedělá z toho vědu a je celkem zábavný. A narozdíl od těch dvou dam nepůsobí tak odpudivě a nezabere celou obrazovku:-) ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Dvě babky na motorce a sajdce vaří echt nešizené jídlo, které by zabilo nejedno vyžle. (Viděno před lety na Spektru, současně s prvními díly Jamieho Olivera a Nigely Lawson - kuchyně Anglie ze 3 různých pohledů) ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Dvě britské stařenky které se nebojí najíst vám uvaří snad všechno a ještě k tomu přidávají jeden vtip za druhým. Poměrně vtipná poodívaná i když vám vaření vůbec nic neříká. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré recepty. Ty baby měly dobré hlášky, ale vypadaly strašně a byly dost protivné. Průměrný kuchařský pořad... ()

Honzik004 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už několik pořadů o vaření, ale tenhle u mě bezkonkurenčně vede. Britský seriál, jímž provázejí dvě postarší ženy, které mají pár kilo navíc, jehož kouzlo spočívá, kromě vaření, v krásných interiérech a exteriérech Anglie a v neposlední řadě také v osobitém humoru hlavních představitelek. Na místa, kde mají vařit, se dámy dopravují na staré motorce...právě tyhle záběry patří k nezapomenutelným. A pozor! Nečekejte žádnou rádoby zdravou výživu...tady se vaří poctivá jídla :-) ()

ariari 

všechny recenze uživatele

ten debilko drahoušek matty ,ako by ťa komentovala JEn, tak na teba mám zlosť. čo ty už vieš o alchýmii kulinárenia? asi je v tebe charizmy ako iskier v studenom mokrom popole. ty vššeználkovský všivák, dokážeš aspoň nepripáliť čaj ? hodnotiť takú naprosto zrejmú originalitu nápadu a čara osobností tých čias sa neopovažuj. Keď bola Jennifer a Clarissa v Austrálii, vítalo ich naživo 20 000 ľudí,ako Beatles, z toho asi 200 boli tí najznámejší kuchári v Austrálii. Bola to pocta dvom šialeným babám, ktoré si dovolili naplno predčiť akúkoľvek fantáziu o dobrodružnom živote. Jen bez Whisky síce nikdy nezaspala, ale zato bola naprosto pozitívne naladená ,vždy slušná a charizmatická. ()

lingering 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je naprostá klasika! Dvě báby s averzí vůči vegetariánům a propagátorům zdravé výživy vaří "vydatně":-) ()

Reklama

Reklama