Reklama

Reklama

Brněnský masakr zubařskou vrtačkou

(amatérský film)
všechny plakáty
Komedie / Horor / Krátkometrážní
Česko, 2004, 8 min

Režie:

Michal Hrabí

Hrají:

Michal Hrabí

Obsahy(1)

Hororový snímek s lehkým komediálním nádechem odhaluje, jak říká tvůrce, skutečné praktiky některých členů stomatologické komory s nimiž se můžete u nás setkat. A proto, jak uvádí upozornění uprostřed filmu, vybírejte pečlivě svého stomatologa - může na tom záviset Váš život. (in4mator)

Recenze (72)

KafuR 

všechny recenze uživatele

Na dobré videjko je to příliš dlouhé, na amatérský film příliš nudné a pointa prakticky žádná, takže příště bych vážně popřemýšlel o tom, jestli místo takového počinu radši nezajít k tomu zubaři, jelikož já už toho svého mám odzkoušeného a ztráty jsou zatím minimální na obou frontách. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Nevadí, že je to hrozne amatérske, veď je to amatérsky film. :-) Vadí, že je to úplne nevtipné a hlúpe. P.S.: Ani tá vysnívaná sestrička nie je nič moc. 1* za námahu. ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

Filmeček je to průměrný, ovšem střih, kamera, hudební podkres, sakryš to je moc pěknej level. A scéna, kdy si pacient představuje sestřičku, ufff :-D ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý (co je horšího, než zvuk zubařských nástrojů), zpracování už ale pokulhává a herci jsou opravdu hrozní. Přesto se jedná v ČR o nadprůměrný horor. ()

MasterFil 

všechny recenze uživatele

Neni to spatny,ale na posouzeni opravdu kratky,ale verim,ze v delsim provedeni by to nemuselo byt vubec zly.Nej scena-urcite Sestricka;) ()

Reklama

Reklama