Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Nevím jak vy ostatní,ale sice je to takový "Béčkový" film 80.let,mě se dcl zalíbil,líbí se mi že to něco na způsob Vrány z Brandonem Lee,kdy se vrací zpátky protože dostal druhou šanci a zabil ty,co mu zníčili "první život",ty závody sice mohli být delší,ale soundtrack aspoň stojí zato :).

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Na tú dobu super film. Nechápem prečo sa tu vždy niekto snaží film, ktorý bol natočený v určitej dobe hodnotiť dnešnými očami? To nejde vôbec dohromady, ak chcem hodnotiť film z obdobia napr. 2. svet. vojny tak sa musím do tej doby preniesť. Preto kecy typu "je to k zasmání a pod." by som odtialto vyrazil.

Reklama

Reklama