Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Murdock odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmysl, blbost, ztráta času...nesympatický herci, chaos a v podstatě nulový děj + tuny nelogičností, který působěj jako úporná snaha tvůrců dělat z diváka debila. Doteď nevim co jsem to vlastně viděl, ale rozhoduju se mezi crazy komedií a soft pornem, každopádně horor nebo thriller to nevidělo ani z vlaku. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak na francuzske hororove pomery slaby pocin,skupinka mladych ludi v klube stretava atraktivnu Eve,ktora ich pozve k nej domov,viac ako hodinu sledujeme pi*oviny,ktore nudia,potom prichadza v zavere finale,ktore tiez neohuri a nenadchne,plusom je zaporak v podani Vincenta Cassela,ktory vyzera fakt otrasne az strasidelne a nejaka ta atmosfera,inak tento film neponuka nic viac...:-) ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak, že som bol z fleku rozbehnutý počítať s plným hodnotením. Vincenta Cassela mám veľmi rád a konečne som mal možnosť vychutnať si ho nielen ako elegána, ale tak, ako som vždy chcel - ako burana. A v tomto ma film, ani Vincent nesklamali. Trošku síce nechcene v niektorých scénach pripomínal Borata, ale nejak som sa cez to preniesol, uff. Horšie to už bolo, keď sa to začalo zvrhávať na trápnu teenage okultistickú sračku, kde sa to hemží samími debilmi a debilkami. Hodnotenie ide dolu z kopca a zastavuje sa na trojke. Veď trojka je dobrá, hovorím si. Čakám na záver a vtedy príde najväčšia rana... Nebudem prezrádzať okato, ale pre tých, čo to videli to poviem takto - Casselova druhá rola. To ma zabilo, zabilo to dobre vybudovanú atmosféru zo začiatku, zabilo to absolútne všetko a celý film mi znechutilo. Zážitok z šeredne krásnej tváričky milovaného Cassela už nikdy nebude ako predtým... Nenávidím ťa, Kim Chapiron... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv velká zábava a potom boj o vlastný život. Tak čo postava to troll aj Cassel tu vypadal ako 1000% vidlák, a ako ho zamaskovali, skoro som ho nespoznal, no jemu by som do auta nesadol, mal som z neho nepríjemný pocit. Nemôžem si pomôcť, ale postavy sa chovali ako čistý primitívi, naozaj ich nezmyselné chovanie som často nechápal. Na začiatku som si uvedomil, že som už dávnejšie film videl a pamätal som si aj to, že film ma ani vtedy vobec nebavil a spomenul som si dobre, lebo aj teraz to je o tom istom. Neskutočná nuda, príbeh nemá vobec logický sled a horor to nieje určite. Krv žiadna, iba troška na konci a dve vylúpnuté oči sú na horor veľmi málo a ešte nemal ani štipku napätia. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

94 minut šílené jízdy, na kterou to ze začátku ale vůbec nevypadá. Vlastně, než se objeví Vincent, pak už tenhle film nabírá oporavdu zběsilé tempo, které se zastaví až úplně na konci. Byl jsem v hodnocení dlouho na vážkách, ale za posledních pět minut to zvednu na čtyři. Takovou pěkou panenku už jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama