Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo momentální náladou, možná (spíše) ne, ale tenhle film se mi vlastně skoro vůbec nelíbil. Nebýt Jeana Rena, díky němuž bylo několik momentů lehce úsměvných, šlo by snad o naprostý průšvih. Ano, já vím, že všechna ta trapnost, přehnanost, ukřičenost a zběsilost měla být vtipná... Jenže nebyla. ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Geniální scénář i provedení pasují tento film jak na skvělou komedii, tak na skvělý krimi film. Inteligentní scénář, ideální herecké výkony, skvěle uspořádaná dobře do sebe zapadající struktura bez logických děr a výborné načasování point vás nenechají vydechnout. Kazí to možná jen občasný výstřelek typu mozek na skle auta. ()

Reklama

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na Návštěvníky jsem se nebyla schopná dívat do konce, ale tohle bylo lepší, humor spíš ve stylu filmu Drž hubu, bláznivé gagy, u kterých se ale člověk nediví i ušima, že tohle někdo pokládá za směšné. Původně jsem se se na to dívat nechtěla a nečekaně mě to vážně pobavilo, hlavně ze začátku to byla sranda, potom to trochu ztratilo spád, ale na letní večer dobrá zábava. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Zlatým věkem francouzské komedie podle mě byla 60. a 70. léta. Novější filmy už bývají na můj vkus příliš cholerické, ukřičené. To je případ i Operace Corned Beef. I když pro Jeana Rena to úplně neplatí, tomu stačí kamenný výraz v tváři. Celkově tuto komedii řadím k lepšímu průměru. Je tam pár hodně zábavných scén a je to zřejmě jediný film, kde vystupuje milenka manžela nositelky mikrofonu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama