foto

Philippe Laudenbach

  • nar. 31.1.1936 (82 let)
    Bourg-la-Reine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie-Francine
2016 Dívka bez rukou
Gaz de France
La marcheuse
À fond
2015 Rodinné vinařství
2014 Cena slávy
Fever
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
Climats (TV film)
Comme des frères
Main dans la main
2011 Vyhlášení války
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
Láska s vůní čokolády
O bozích a lidech
2009 12 balles dans la peau pour Pierre Laval
J'ai oublié de te dire
L'Affaire Salengro (TV film)
Rozchod
2008 Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
Poslední služba
Poslední zločin
Táta pod stromeček (TV film)
Ça se soigne ?
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
Les prédateurs (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Krvavý prachy
Pouze pro zvané
2003 Clémence (TV film)
2002 Znamení ve zdi
2001 Bůh je velký - já ne
Piknik u Osirida (TV film)
Tanguy
2000 Bostella, La
Chambre des magiciennes, La (TV film)
Une femme neuve (TV film)
1999 Boiteux: Baby blues, Le (TV film)
Je règle mon pas sur le pas de mon père
Nebojím se života
Rivale, La (TV film)
1998 Radeau de la Méduse, Le
1997 Féminin masculine (TV film)
La sauvageonne (TV film)
1996 Rozmary řeky
1995 L'année Juliette
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
Drôles d'oiseaux
Rhésus Roméo (TV film)
1992 Hlídka
Urgence d'aimer (TV film)
1991 Operace Corned Beef
1989 Liberté, Libertés (TV film)
Manon Rolandová (TV film)
Salle de bain, La
1988 Několik dní se mnou
1987 Filmaři
La reine de la jungle (TV film)
Čtyři dobrodružství Reinette a Mirabelle
1986 37,2 po ránu
Black Mic Mac
Désordre
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 Contes clandestins
Entre chats et loups (TV film)
Vive la mariée (TV film)
1984 Ať žije život
Náš příběh
Pravý břeh, levý břeh
Souvenirs souvenirs
1983 Bête noire, La
Konečně neděle!
Na příkaz krále (TV film)
Život je román
1982 Baraka, La
Indiscrétion, L'
Malesherbes, avocat du roi (TV film)
Sherlock Holmes (TV film)
1980 Mont-Oriol (TV film)
Můj strýček z Ameriky
1979 Ego (TV film)
1977 Rossel et la commune de Paris (TV film)
Un tueur, un flic, ainsi soit-il...
1974 Dernière carte, La (TV film)
1973 David, la nuit tombe (TV film)
Jardinier, Le (TV film)
1966 Un beau dimanche (TV film)
1963 Muriel neboli v čase návratu

TV seriály

2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Největší nepřítel je našemu srdci drahý (S04E03)
2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Alerte enlèvement partie 2 (S09E04)
Alerte enlèvement partie 1 (S09E03)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Devoir de mémoire (S03E05)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
Jalna (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Héritage oblige (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
Imogène (TV seriál)
Le masque (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Chaîne, La (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
Guerre des femmes, La (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Fils de la liberté, Les (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace