Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná Laura Antonelli má vztah se dvěma muži, kteří hrají proti sobě. Děj filmu se odehrává v dekadentních bouřlivých dvacátých letech a milostný trojúhelník se rozpadá před sebevraždou a probouzejícím se fašismem. (bjjoba)

Recenze (6)

fragre 

všechny recenze uživatele

Pěkně dekadentní atmosféra, k tomu pěkně nasnímaná, hudba od mistra mistrů, kvalitní herecké obsazení včetně dobově slavné krásky, která ví jak se mají nosit slušivé kostýmy i jak se má nosit ještě slušivější nahota, a přesto ten film nějak ničím extra nezaujme. Tedy, až na tu božskou Lauru, samozřejmě. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Milostne, hodne upovidane drama, vhodne pravdepodobne jen pro zaprisahle obdivovatele puvabu Laury Antonelli. Film bych se bal doporucit... 2+ ()

Reklama

bjjoba

všechny recenze uživatele

Dalsi z filmov historickych s dobovymi kostymami, komornym pribehom, vybornym hereckym obsadenim v popredi s mladou a krasnou LAUROU ANTONELLI. Tato v tomto filme predviedla pikantnu scenu v ktorej ukazala v krasnej leziacej polohe svoje krasne telo. Inac v ponurom pribehu o milostnom trojuholniku hlavnej predstavitelke vyborne sekundovali STAMP a MASTROIANNI. To vsetko bolo vyborne zastresene hudbou Ennio Morricone. Dalsiu jemne pikantnu video scenu najdeme tu - http://cinemacuts.com/2010/04/24/divina-creatura/ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama