foto

Roberto Perpignani

  • nar. 20.4.1941 (78 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 A Herdade
A Rose in Winter
2017 Soukromá záležitost
2015 Úžasný Boccaccio
2012 Caesar musí zemřít
Operace podzim
2010 Kouzlo na plátně
Le Stelle Inquiete
2007 Skřivánčí dvůr
2005 Umění milovat
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
2001 Vzkříšení (TV film)
2000 Tanečnice od Modrého leguána
1998 Druhá manželka
Ty se směješ
1997 Giro di lune tra terra e mare
Marianna Ucrìa
Ultimo bersaglio
1996 Spřízněni volbou
Tiburzi
1994 Con gli occhi chiusi
Pošťák
1993 Florén
1991 Caldo soffocante
1990 Dicembre
Slunce i v noci
1988 Žena z měsíce
1987 Dobrý den, Babylónie
1986 Aféra Moro
Salome
1985 Figlio mio infinitamente caro
Mussolini a já (TV film)
1984 Kaos
1983 Estrangeira, A
Il principe di Homburg
1982 Henrys bakværelse
Il buono soldato
Noc svatého Vavřince
1981 Bosco d'amore
Miele di donna
Sogni d'oro
1980 Uomini e no
1979 Louka
1978 Maternale
1977 Padre padrone
Per questa notte
1976 Soukromé neřesti, veřejné ctnosti
1975 Caso Raoul, Il
Divina creatura
Le orme
Quanto è bello lu murire acciso
1974 Tenkrát v New Yorku
1973 ...E di Saul e dei sicari sulle vie di Damasco
Alonzanfán
Blu gang vissero per sempre felici e ammazzati
Policie se dívá
1972 Abuso di potere
Amante dell'orsa maggiore, L'
Bronte: cronaca di un massacro che i libri di storia non hanno raccontato
Deux saisons de la vie, Les
Il grande duello
Policie děkuje
Svatý Michal měl kohouta
1971 Slepý pistolník
1970 Corbari: Hrdina partyzánů
Giochi particolari
L'Invasion
Létající dort
Ragazza di latta, La
Strategie pavouka
1969 Amore e rabbia
Bitva na Neretvě
Donna a una dimensione, La
Maminčino srdce
Trapianto, consunzione e morte di Franco Brocani
Ve znamení štíra
1968 Nádherný listopad
Partner.
Uomo, l'orgoglio, la vendetta, L'
Vivo per la tua morte
1967 Don Giovanni in Sicilia
Čína je blízko
1966 Mi vedrai tornare
Nessuno mi può giudicare
Sicario 77, vivo o morto
Starblack
1964 Před revolucí

TV seriály

1980 Il treno per Istambul (TV seriál)

Dokumentární

1977 Laboratorio teatrale di Luca Ronconi (TV film)
1975 Torre Bela
1967 Via del petrolio, La (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky