Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strach. Pocit, který je v člověku odnepaměti. Dnes už je dokonce pocit, který s chutí (ale v pohodlí domova) vyhledáváme. A na těch lidech z druhé strany je, aby ho v nás vyvolali. A to je v době modernějších a modernějších technologií těžší a těžší. Tato epizoda nás v to ještě utvrdí a sama se o to pokusí s originálními nápady, které už tento seriál definují. Filmovější vizuál a skvělý hlavní herec je výhodou. 9/10 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První vrchol našláplé třetí série! Krátká, ale intenzivní hororovo-mysteriózní jednohubka. Tímto se mi trefili do vkusu náramně. Rozhodně mě tato epizoda bavila a místy i vyděsila, nicméně musím uznat, že to bylo možná až příliš překombinované. Autoři mohli trochu ubrat, ale i tak palec nahoru. 90% ()

Reklama

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkal som sa aj hororovej epizódy za čo som veľmi rád. Epizóde nemám takmer ani čo vytknúť. A koniec časti bol snáď zatiaľ najlepší zo všetkých ktoré som doposiaľ videl. Pre mňa táto epizóda neprekonala úvod série no táto séria zatiaľ valcuje predchádzajúce dve na plnej čiare. Nedá mi však nesúhlasiť s mnohými inými ľuďmi a taktiež musím skonštatovať, že herecké výkony hlavnej postavy boli tak trochu prehnané. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě asi posledních 10-20 minut absolutní nudná pičovina. Týpek se 40 minut prochází po baráku a prakticky se vůbec nic neděje, navíc je jeho charakter jeden z nejotravnějších vůbec. Takovej ten rádoby vtipnej charakter, co se chová jak úplnej retard a akorát vás celou epizodu sere. A zrovna takovej dobrej nápad s virtuální realitou to byl, z toho by se dalo vytřískat takovejch zajímavejch věcí a ono hovno. Hodnocení: 5/10 ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvidatelnej konec hned od začátku. Většinou tyhle typy filmů se "simulací" koncej všechny stejně. Ale líbilo se mi, jak reagoval hlavní hrdina (vtipně i vyděšeně), nemluvě o narážkách na klišé v hororech ("Teď tam bude, že jo? 😅)... Povedený, ale něco málo tomu chybělo... Fakt málo, a mohlo to bejt supr. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Když je vidět obálka časopisu, na které je Shou Saito (Ken Jamamura), CEO firmy Saito, můžete si v levém dolním rohu všimnout zmínku firmy Granular, která vystupuje v epizodě Nenávist národa (2016) jako výrobce robotických včel. (hansel97)
  • V epizodě je vidět logo „The White Bear“ z epizody Lovná zvěř (2013) jako QR kód na zařízení, které člověka přemisťuje do virtuální reality. (hansel97)
  • Epizóda jasne čerpá z nápadov z filmu Davida Cronenberga eXistenZ (1999), kde bolo rovnaké herné rozhranie a ťažkosti s rozpoznaním, čo je hra a čo realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama