foto

Bear McCreary

  • nar. 17.2.1979 (38 let)
    Ft. Lauderdale, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bear se narodil 17.2.1979 ve Fort Lauderdale na Floridě. Studoval na USC Thornton School of Music. Je výborný pianista a sám se naučil na akordeon. Hraje s avantgardní jazzovou skupinou 17 Billion Miles of DNA. Nejvíce ho proslavila hudba ke kultovnímu seriálu BATTLESTAR GALACTICA (2004), na které pracoval společně s jeho ženou Rayou Yarbrough a skladatelem Richardem Gibbsem. Gibbs se však podílel jen na minisérii.

Bear složil hudbu pro spin-off prequel BATTLESTAR GALACTICY - CAPRICU, EUREKU, HUMAN TARGET, TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ, THE WALKING DEAD, THE CAPE a podílel se i na hudbě k některým počítačovým a konzolovým hrám. V jednom rozhovoru byl tázán, jaký je jeho původ jména Bear (Medvěd) - odopvěděl, že jeho rodiče byli hippies.

kolya

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Animal Crackers
Rebel in the Rye
2016 Colossal
Les sebevrahů
The Boy
Ulice Cloverfield 10
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie
Digging Up the Marrow
Everly
2013 Knights of Badassdom
Zpráva o Europě
2012 Asset, The (TV film)
2011 Infected
Přehlídka děsu
2010 Let's Dance 3D
2009 Battlestar Galactica: Plán
Caprica (TV film)
Empire State (TV film)
2008 Odpočívadlo 2: Neohlížej se
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Pach krve 2: Cesta nikam
2006 Odpočívadlo
2003 Band Camp
2002 Gamers, The
Sonny Listening

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Identity and Change (S04E17)
Živí mrtví (TV seriál)
The First Day of the Rest of Your Life (S07E16)
Something They Need (S07E15)
The Other Side (S07E14)
další epizody (8)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Ascension (S03E22)
Absolution (S03E21)
Emancipation (S03E20)
další epizody (12)
Black Sails (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXVII. (S03E09)
XXVI. (S03E08)
další epizody (10)
Cizinka (TV seriál)
Dragonfly in Amber (S02E13)
The Hail Mary (S02E12)
Vengeance Is Mine (S02E11)
další epizody (13)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Playtest (S03E02)
Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (9)
Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maveth (S03E10)
Closure (S03E09)
Many Heads, One Tale (S03E08)
další epizody (22)
Black Sails (TV seriál)
XVIII. (S02E10)
XVII. (S02E09)
XVI. (S02E08)
další epizody (10)
Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)
Vězení Wentworth (S01E15)
Pátrání (S01E14)
další epizody (8)
Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Angels and Ministers of Grace (E12)
A Whole World Out There (E11)
další epizody (5)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Angelus Iratissimus (S03E09)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
další epizody (10)
Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na východ (S06E15)
Dvojnásobná dálka (S06E14)
další epizody (19)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What They Become (S02E10)
Ye Who Enter Here (S02E09)
The Things We Bury (S02E08)
další epizody (22)
Black Sails (TV seriál)
VIII. (S01E08)
VII. (S01E07)
VI. (S01E06)
další epizody (8)
Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Svatba (S01E07)
Sněm (S01E04)
další epizody (6)
Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Rage of Caliban (E06)
další epizody (8)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Sins of Daedalus (S02E10)
The Enemies of Man (S02E09)
The Fall from Heaven (S02E08)
další epizody (10)
Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (21)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Repairs (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Lovers (S01E08)
The Hierophant (S01E07)
The Devil (S01E06)
další epizody (8)
Defiance (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Živá návnada (S04E06)
další epizody (16)
2012 Daybreak (TV seriál)
Holliston (TV seriál)
Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (7)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (6)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (10)
Caprica (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
The Hub (S04E09)
Sine Qua Non (S04E08)
další epizody (10)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (9)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
další epizody (21)
Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
další epizody (14)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Unrest
2009 Evolution of a Cue

Herecká filmografie

Filmy

2014 Angry Video Game Nerd: The Movie

TV seriály

2016 Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
2015 Horrified (TV seriál)

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary
2009 Evolution of a Cue

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(461)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace