Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál námětu je obrovský, ale má to dvě zásadní vady. 1.Největší lidské strachy prostě nejsou divácky atraktivní, protože jde spíše o záležitosti duševního rázu narozdíl od všemožných fóbií, her imaginace atd které viditelně vibrují na povrchu. 2. Hlavní postava je nezvládnutá. Těžko říct jestli za to může režijní vedení nebo schopnosti herce, ale je to rušivé a protivné. ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Testování VR her si přídávám na seznam věcí, bez kterých se klidně obejdu. Další dobrý díl, ale v závěru se vrší jeden konec za druhým a to už působí příliš komplikovaně. Více ve spoileru: Cooper byl tedy celou dobu na jednom místě, neexistuje žádné heslo pro ukončení, vše po bílé místnosti se odehrávalo pouze v jeho mysli. Napodruhé vypnutý telefon ale byla skutečnost, trochu záhada, proč byl na konci zase zapnutý. Každopádně nápad skvělý, jako vždy ()

Reklama

Jilda15 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl libovka. Představ si neuronovou síť, která se dokáže naučit tvoje nejtemnější strachy, implantovanou přímo do mozku (vůbec, ty Black Mirrory si vychutnávají průzkum morální špinavosti technologie, nebezpečí ztracení se ve svojí hlavě (epizoda USS Calister to vyobrazila krásně) a problematiku VR/AR. Jeden z mála seriálů, který dobře rozumí IT hrozbám budoucnosti). Jakmile se tahle neuronka naučí tvoje nejhlubší strachy, manifestuje je do tvojí reality. Ale neboj, jde jenom o AR/VR hru... až na to, že nemá otestované všechny use-casy a opravené všechny bugy. Nečekaně hororová epizoda, ze které mrazí. ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkal som sa aj hororovej epizódy za čo som veľmi rád. Epizóde nemám takmer ani čo vytknúť. A koniec časti bol snáď zatiaľ najlepší zo všetkých ktoré som doposiaľ videl. Pre mňa táto epizóda neprekonala úvod série no táto séria zatiaľ valcuje predchádzajúce dve na plnej čiare. Nedá mi však nesúhlasiť s mnohými inými ľuďmi a taktiež musím skonštatovať, že herecké výkony hlavnej postavy boli tak trochu prehnané. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Epizóda jasne čerpá z nápadov z filmu Davida Cronenberga eXistenZ (1999), kde bolo rovnaké herné rozhranie a ťažkosti s rozpoznaním, čo je hra a čo realita. (Arsenal83)
  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama