Reklama

Reklama

Zítra nehrajeme!

  • USA A Prairie Home Companion (více)
Trailer

Snímek režiséra a producenta Roberta Altmana (Gosford Park, Hráč) Zítra nehrajeme! nás zavede na poslední den slavné radiové show. Hlavní postavy příběhu jsou Yolanda a Rhonda Johnsonovy (Meryl Streep a Lily Tomlin), Yolandina dcera Lola (Lindsay Lohan) a duo kovbojů Dusty a Lefty (Woody Harrelson a John C. Reilly). Hvězdné obsazení, strhující herecké výkony a svižný humor jsou důvody proč si tento film nemůžete nechat ujít. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Ale neni to špatný. Dobrou zábavu si ale představuji jinak a znám lepší muzikály.

Toto

Toto (hodnocení, recenze)

Dobrí herci,dobrá hudba,len to nekonečné bla bla bla nemalo konca kraja.

Související novinky

Lindsay straší ve věži

Lindsay straší ve věži

10.11.2006

Není tomu tak dávno, co byla Lindsay Lohan jen pěknou dětskou tvářičkou a hrdinkou více či méně podařených komedií pro náctileté, a už je z ní zralá, mimořádně atraktivní žena, která přesně ví, co… (více)

Zábava po americku

Zábava po americku

09.10.2006

Je tomu přesně pět měsíců, co se uskutečnila světová premiéra snímku Zítra nehrajeme!, a starý harcovník Robert Altman už chystá další projekt. Pod lupou jeho zájmu se tentokrát ocitne i na americké… (více)

Čertova švígrmutr

Čertova švígrmutr

30.06.2006

Někteří charakterní herci hrávají v inteligentních hlubších filmech, když jim jde o umění a touhu něco po sobě zanechat. Z toho se ale objeví v tak prvoplánovém hloupoučkém čemsi, že se člověk… (více)

Představení končí

Představení končí

10.06.2006

V osmdesáti letech byste si řekli, že už by člověk měl jen na zápraží spokojeně mžourat do sluníčka, cucat z plácačky mlíko a vilně koukat po procházejících. Častokrát se to stává, přesto jsou mezi… (více)

Reklama

Reklama