Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný kriminální thriller, natočený podle románu Krev na Měsíci Jamese Ellroye, ve kterém osamělý policista pátrá po psychopatickém vrahovi, se odehrává v Los Angeles. Hlavní hrdina napínavého příběhu, zkušený policejní detektiv Lloyd Hopkins, je zcela oddaný své práci, a to až do té míry, že jeho zaujetí přerůstá v obsesi a likviduje jeho rodinný život. Právě na vlastní žádost vyšetřuje případ brutálně zavražděné a zohavené dívky. Stopy na místě činu jej přesvědčí o tom, že stojí proti všeho schopnému psychopatovi. Za pomoci počítače si Hopkins ověří všechny podobné vraždy spáchané za posledních patnáct let. Zjistí, že jich je přes třicet a téměř polovina z nich vykazuje shodné znaky. Hopkins se pouští do usilovného pátrání po vrahovi, které směřuje k násilnému a vzrušujícímu závěru. (Cinemax)

(více)

Diskuze

ceskyhonza

ceskyhonza (hodnocení, recenze)

Tak závěrečná replika v tělocvičně je přesně podle mého gusta, jak by se to se šmejdy mělo dělat, takže jejímu připomenutí zde rozumí a potěšilo mě. Byl to myslím první film, který jsem s Woodsem viděl, když měl premiéru v kině. Woods se svojí "poďobanou" tváří je jak ulitý pro tuto roli, těžko si představit lepší volbu. Je zde zmíňka o Woodsovi, tak chci říci, že další skvělou rolí, kde bych měl problém, mezi těmito dvěma muset volit lepší, je role mafiánského zabijáka ve výborném Bestselleru.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Z imdb: Lloyd Hopkins, a hard-boiled American police detective is on the trail of a mass murderer who is victimizing women in Los Angeles. The pursuit leads him through a world that has become his own natural habitat - a nasty world of crime, drugs, prostitution and male hustlers where "innocence kills" and continued exposure corrupts. Paradoxically, it's also a world of love, secret admirers, romantic feminist poets and modern chivalry. And for the viewer, it's the background for an exciting, suspense movie.

Reklama

Reklama