foto

Raymond J. Barry

  • nar. 14.3.1939 (81 let)
    Hempstead, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Dancing Bull
2019 Made in Chinatown
2018 Bílá orchidej
2017 Desolation
No Postage Necessary
2016 Hrdinové z New Jersey
Očista: Volební rok
Útok mutantů
2015 Sleep with Me
Winter Light
2014 3 dny na zabití
Apokalypsa v Los Angeles
2013 The Devil's in the Details
2011 The River Murders
Yellow Wallpaper, The
2010 Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
Kladivo
2009 Charlie Valentine
Set Apart
Zkratka ke smrti
2008 Americká gangsterka
Hotel California
The Dot Man
2007 Bobby Z
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Jako malé děti
Stín svědomí
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2004 The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
2003 Líbánky
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
The Tulse Luper Suitcases: Antwerp
2002 Interview with the Assassin
2001 New Port South
Recoil
Temná voda
Training Day
1998 Poprava
1997 Flubber
Město šílenců
Svatba za všechny prachy
1996 Cela smrti
1995 Headless Body in Topless Bar
Mrtvý muž přichází
Náhlá smrt
1994 Nezvaný host
1993 Between Love and Hate (TV film)
Kokosy na sněhu
Noc uprchlíků (TV film)
Volný pád
1992 Odvážné příběhy (TV film)
Rychlý jako blesk
The Turning
1991 December Bride
K2
Nic než trable
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Narozen 4. července
1988 Daddy's Boys
Polda
1987 Tři na cestě
1986 Rockový hotel
Slow Burn (TV film)
Štvanci
1985 Bezvýznamnost
Rok Draka
1983 Face of Rage, The (TV film)
1980 Vánoční zlo
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Rozvedená žena
1977 Between the Lines
Děvče pro zábavu

TV seriály

2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
Člověka poznáš podle jeho zármutku (S03E06)
Nikdo není čistý (S03E05)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
zMatený (S02E02)
Shooter (TV seriál)
Orientation Day (S03E10)
The Red Badge (S03E08)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Riziko extinkce (S01E08)
Zlá krev (TV seriál)
Hororové stařeny (S01E06)
Gotham (TV seriál)
Půvabný automat na nenávist (S03E20)
Souzeni budou všichni (S03E19)
Tyhle choulostivé a temné obsese (S03E16)
2016 Ice (TV seriál)
Two Handkerchiefs (S01E04)
The Line (S01E03)
Run You Bastards Run (S01E02)
další epizody (4)
Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Dark as a Dungeon (S06E08)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Rubicon (S02E12)
další epizody (9)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Money Trap (S04E07)
Kin (S04E05)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
Peníze nade vše (S10E04)
2012 Nová holka (TV seriál)
Katie (S02E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (8)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V temném domě (S11E22)
Polibek na Cello (S11E21)
Otec nevěsty (S11E20)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Veterans (S01E11)
další epizody (4)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
Voják, jak se patří (S07E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wannabe (S11E23)
2009 Ztraceni (TV seriál)
316 (S05E06)
Odložené případy (TV seriál)
Rodinná tradice (S06E23)
Den, kdy došlo k atentátu (S06E21)
Americký sen (S06E19)
další epizody (5)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Ghosts (S16E03)
2004 Alias (TV seriál)
Podraz (S03E17)
Únos (S03E16)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nárok obviněných (S03E02)
1999 Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Ranč v údolí (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
1994 Akta X (TV seriál)
Zelení mužíčkové (S02E01)
Frasier (TV seriál)
Není všechno zlato, co se třpytí (S01E15)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
King of the Road (S04E09)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)
1961 Looking About (TV seriál)

Dokumentární

2018 Henchman: The Al Leong Story

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky