foto

Charles Haid

  • nar. 2.6.1943 (77 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Life Is Ruff (TV film)
2000 Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1998 Buddy Faro (TV film)
1997 Černá kavalérie (TV film)
1996 Jezdci purpurových stepí (TV film)
1994 Velký závod
1993 Cooperstown (TV film)
1992 Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)
The Nightman (TV film)

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
Nameless (S02E16)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Greene (E17)
Nevada v. Doug the Mule (E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Cerrato (E04)
Ochrana svědků (TV seriál)
Father Goes West (S03E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království divočiny (S11E09)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na rožni (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Do pekla... a zpět (S04E25)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Semeno (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na trati (S04E05)
Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Pokušení (S01E02)
Třetí hlídka (TV seriál)
The 'L' Word (S06E12)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Jsem do tebe blázen i po těch letech (S01E02)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
In Lieu of Johnson (S05E04)
Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Meat Me in Philly (E14)
Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Pohotovost (TV seriál)
Vzpoura (S09E03)
2001 Big Apple (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Lolita? (S01E04)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Jimmy's Mountain (S02E04)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinný lékař (S04E14)
Vřelé myšlenky (S04E11)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Šťastný nový rok (S01E12)
Policie New York (TV seriál)
Large Mouth Bass (S02E12)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1993 Policie New York (TV seriál)
True Confessions (S01E04)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
And the Winner Is... (S01E23)
Tough Guys Don't Teach (S01E17)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sensitivity Training
1999 Třetí zázrak
1995 Soud cti (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Cooperstown (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Choose Your Own Adventure: The Case of the Silk King (TV film)
Freeze Frame (TV film)
Storyville
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
Plod noci
Polda na zabití (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Oheň a déšť (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Polda
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
Víkendová válka (TV film)
Záchranná akce
1987 Šest z Alcatrazu (TV film)
1985 Code of Vengeance (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
Dům Páně
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Working (TV film)
1981 Twirl (TV film)
1980 Mutace
Pray TV
1978 Bastard, The (TV film)
Death in Canaan, A (TV film)
Oliverův příběh
Psí vojáci
Smrtící měsíc (TV film)
1977 Choirboys, The
1976 Alex & the Gypsy
1975 Foster and Laurie (TV film)
Kate McShane (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
Remember When (TV film)
Things in Their Season (TV film)

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál) - herec, vyp.
Král rybářů: Druhá část (S02E01) - vyp.
Král rybářů: První část (S01E22)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
The 'L' Word (S06E12)
Forever Blue (S06E11)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
Leap of Faith (S06E07)
další epizody (7)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
In Lieu of Johnson (S05E04)
1994 Policie New York (TV seriál)
Good Time Charlie (S01E20)
1987 Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Code of Vengeance (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)

Dokumentární

1987 Farm Aid '87 (koncert)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky