foto

Charles Haid

  • nar. 2.6.1943 (75 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Life Is Ruff (TV film)
2000 Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1998 Buddy Faro (TV film)
1997 Černá kavalérie (TV film)
1996 Jezdci purpurových stepí (TV film)
1994 Velký závod
1993 Cooperstown (TV film)
1992 In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
Nightman, The (TV film)

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
Nameless (S02E16)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
2010 Obhájci (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na rožni (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Do pekla... a zpět (S04E25)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Semeno (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na trati (S04E05)
Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Pokušení (S01E02)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vzpoura (S09E03)
2001 Big Apple (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Lolita? (S01E04)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinný lékař (S04E14)
Vřelé myšlenky (S04E11)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Šťastný nový rok (S01E12)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1993 Policie New York (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sensitivity Training
1999 Třetí zázrak
1995 Soud cti (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Cooperstown (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Choose Your Own Adventure: The Case of the Silk King (TV film)
Freeze Frame (TV film)
Storyville
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
Plod noci
Polda na zabití (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Oheň a déšť (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Polda
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
Víkendová válka (TV film)
Záchranná akce
1987 Šest z Alcatrazu (TV film)
1985 Code of Vengeance (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
Dům Páně
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Working (TV film)
1981 Twirl (TV film)
1980 Mutace
Pray TV
1978 Bastard, The (TV film)
Death Moon (TV film)
Death in Canaan, A (TV film)
Oliverův příběh
Psí vojáci
1977 Choirboys, The
1976 Alex & the Gypsy
1975 Foster and Laurie (TV film)
Kate McShane (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
Remember When (TV film)
Things in Their Season (TV film)

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál) - herec, vyp.
Král rybářů: Druhá část (S02E01) - vyp.
Král rybářů: První část (S01E22)
1987 Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Code of Vengeance (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)

Dokumentární

1987 Farm Aid '87 (koncert)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Battle of the Network Stars XVI (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XV (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace