Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádku vesmírné stanice sužuje nedostatek kyslíku. Jakmile jim dojde, jejich obleky je zabijí. Stačí, aby se vás jeden z mrtvých dotkl a jste také mrtvý. Co stojí za touto záhadou se vydají zjistit Doctor, Bill, Nardole a hrstka přeživších na stanici... (Varan)

Recenze (4)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, tohle by asi za komunistů klidně pouštěli, to je fakt děsivý. Měl jsem u toho podobné pocity, jak z konce Pekařova císaře, ale tohle bylo horší, už jenom proto, že je to aktuální! Pokud se přes to ale trochu přenesu (protože to bych musel dát snad odpad), tak je to vlastně vtipná zápletka a má to hezký závěr. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dychberúci príbeh na vesmírnej lodi, ktorá sa zmieta v problémoch. Nielenže im pomaly dochádza kyslík s každým ďalším nádychom, ale celé plavidlo je zamorené ľuďmi, z ktorých sa v podstate stali zombies. Príbeh bol veľmi napínavý, ohromujúci a to do až posledného dychu. S kyslíkom by ani nemusel byť taký problém, keby táto loď nebola automaticky nastavená k dekompresii vzduchu. Taktiež sa dočkáme vesmírnej sekvencie, kedy sa naše postavy predierajú skrz vákuum, prázdnotu a ničotu samotného nekonečného univerza. Tu však Doctor príde k trvalým zdravotným následkom, keďže oslepol a na konci to vyzerá tak, že to tak aj chvíľu ešte zostane. Len s tým kapitalizmom to docela pokazili, keďže politiku príliš v láske nemám. ()

matolas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce trošku ľavičiarsky úlet, ale atmosférou to žilo, plus výborný a logický koniec, čo sa málokedy podarí. Mathiesonovi treba uznať, že sa snaží premyslieť scenáre do posledných detailov a vie originálne pracovať s postavami. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama