Reklama

Reklama

Starblack

  • USA Johnny Colt
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny Blyth (Robert Woods) se vrací do svého rodného města v době, kdy v okolí řádí tajemný cizinec, který bojuje za práva místních občanů utlačovaných městkou honorací vedenou bankéřem Currym (Franco Lantieri). Na místě činu vždy zanechává „černou hvězdu“ jako symbol spravedlnosti. Johnny se musí nejen postavit zločinu tváří v tvář, ale i vypátrat vraha svého otce. (ilclassico)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Příběh a nápad mi u tohoto skoro zapomenutého spaghetti westernu přišel na svůj žánr a dobu naprosto standardní, zpracování bohužel velká bída. Laciné béčko/céčko, u kterého není moc co vyzdvihnout. Naopak úvodní čtvrthodina byla něco příšerného. Nejvíc mě odrovnala ta úvodní hospodská rvačka, jak z nějaké přiblblé komedie. A vůbec veškerá akce je tady natočena nezajímavě, skoro až odbytě, takže ani nevadí, že se tu toho zase tolik neděje. Amatérské přepadení dostavníku, několik tupých přestřelek, pár kaskadérských pádů z koně a to je celé. Hudba je tu velmi slabá, titulní song otravný, výtvarně o ničem, vyblité barvy, studiová atmosféra, noční scény točené ve dne, scénář je děravý, plný nepravděpodobností a nesmyslů. Charaktery kladných postav se mi nelíbily a obsazení mě taky nijak neokouzlilo. Woods a Ross se tu chovají jak párek latentních buzíků, kteří dají ve finále přednost společnému mečování před sendvičem s dychtivou blondýnou. Abych jen nehanil, tak musím říct, že vyloženě jsem se u toho nenudil, záporák v podání Franca Lantieriho mě bavil a párkrát jsem se na úkor tvůrců i dobře zasmál, ale celkově hodnotím přinejlepším jako slabší průměr. ()

Blind307 odpad!

všechny recenze uživatele

...toto je číre zúfalstvo...nielen ten hrob, ale imitácia spievania a hrania na gitare tomu dáva tzv. "čerešničku na torte"...a príbeh? To sa fakt nedá okomentovať. Iba ak slovným spojením (s)prostý dej (až na jednu minimálnu výnimku v rozuzlení na konci) a patetické finále...ach jaj... ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Šedesátá léta v Itálii musela být rájem pro scénáristy a režiséry westernů. Mohl jste napsat ten nejblbější příběh a producenti vám ho rvali z rukou. To je příběh stovky špagetáků, i tohohle. Prostoduchý příběh, průhledný jako vosk, a k tomu mladičký Woods, který se tady producíruje jako Zorro po italských pastvinách. Co jsem se dozvěděl... když se po dvou letech dozvíte o smrti příbuzného, např. otce, co uděláte? Přece navštívíte jeho hrob, a když už tam jste, tak proč ten hrob nepřekopat, co když něco najdete... a takových hloupostí je tam více. Zdá se, že packal Fidani má v režisérovi Grimaldimu zdatného konkurenta. V rámci žánru za 1,5. ()

Reklama

Reklama