foto

Franco Fraticelli

  • nar. 30.8.1928 (90 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Maria Josè, l'ultima regina (TV film)
1998 L'ultimo capodanno
1995 Marciando nel buio
Čekání na úsvit (TV film)
1994 Dellamorte Dellamore
Monstrum
1993 Nel continente nero
Pacco, doppio pacco e contropaccotto
1991 Cattiva
Modré tornádo
Sekta
1990 Non aprite all'uomo nero (TV film)
Ragazzi fuori
1989 Scugnizzi
Svatyně
1987 Děs v opeře
Karamely od neznámého
Ternosecco
1986 Démoni 2
1985 Démoni
Era una notte buia e tempestosa...
Matka Ebe
Moji přátelé III
Phenomena
1984 Mi manda Picone
Nucleo zero (TV film)
1983 Scherzo del destino in agguato dietro l'angolo come un brigante da strada
Tesoro de las cuatro coronas, El
1982 Panna nebo orel
Tenebre
1981 Carlota: Amor es... veneno
Comin' at Ya!
1980 Café Express
Inferno
Sladké lži
1979 Tygřice
1978 Fine del mondo nel nostro solito letto in una notte piena di pioggia, La
Indagine su un delitto perfetto
Krevní pouto
1977 Fontamara
Kleinhoff Hotel
Mostro, Il
Suspiria
1976 Agnese va a morire, L'
Antonio e Placido - Attenti ragazzi... chi rompe paga
Basta che non si sappia in giro!...
Paura in città
San Babilo - 20 hodin
Takové podivné příležitosti
Tutto suo padre
1975 Pasqualino Sedmikráska
Storie di vita e malavita (Racket della prostituzione minorile)
Tmavě červená
Úctyhodní lidé
1974 Amore libero - Free Love
Jak jsem uspořádal Ameriku
Poslední dny Mussoliniho
Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto
Všechno je úplně jinak
1973 Cinque giornate, Le
Contratto carnale
Film d'amore e d'anarchia, ovvero 'stamattina alle 10 in via dei Fiori nella nota casa di tolleranza...'
Skalpel v rukou bílé mafie
Ve spárech mafie
1972 Mimì metallurgico ferito nell'onore
Můj milovaný vrah
Proč žít... a proč umírat
Torino nera
1971 Devítiocasá kočka
Roma bene
Zatčen na hranicích
1970 Alba pagana
Gott mit uns
On a ona
Pták s křišťálovým peřím: Přízrak teroru
Ragazza di nome Giulio, La
1969 Amore e rabbia
Amore mio aiutami
Barbagia
Il Prezzo del Potere
Intoccabili, Gli
Zbojníkova milenka
1968 Bandité v Miláně
Come, quando, perché
Sesso degli angeli, Il
Vymahač
1967 I giorni dell'ira
Jeux d'adultes
John il bastardo
Matchless
Non stuzzicate la zanzara
Omicidio per appuntamento
Soldati e capelloni
1966 Dio, come ti amo!
Due mafiosi contro Al Capone
Královny
Ombrellone, L'
Operace San Gennaro
Probuď se a zabíjej
Rita la zanzara
Sedmnáct let - vlasy blond
Starblack
Zarabanda Bing Bing
1965 All'ombra di una colt
Dirty Game, The
Due mafiosi contro Goldginger
Due sergenti del generale Custer, I
Due toreri, I
Figli del leopardo, I
Minnesota Clay
Se non avessi più te
Thrilling
Voglia da morire, Una
Znal jsem ji dobře
1964 Amori pericolosi
Due mafiosi nel Far West
Due mafiosi, I
In ginocchio da te
Massacro al Grande Canyon
Sfinge sorride prima di morire - stop - Londra, La
Vendicatore mascherato, Il
1963 Amore in quattro dimensioni
Il fornaretto di Venezia
Oro per i Cesari
Ursus nella terra di fuoco
Veronský proces
1962 Colpo gobbo all'italiana
Il Dominatore dei sette mari
1961 Carabiniere a cavallo, Il
Il gigante di Metropolis
L'oro di Roma
Le sette sfide
Ursus
1960 Caccia al marito
Canto nel deserto, Un
David e Golia
Fontana di Trevi
Gobbo, Il
Labbra rosse
Mio amico Jekyll, Il
1959 Il terrore dei barbari
1958 Il romanzo di un giovane povero
Mina, La
Sorrisi e canzoni
1957 C'è un sentiero nel cielo
Operazione notte
1956 Canto dell'emigrante, Il
Mai ti scorderò
Ore dieci lezione di canto
Sette canzoni per sette sorelle
Všichni jsme důležití
1955 Noi due soli
Non scherzare con le donne
Stern von Rio
1954 Acque amare
Cantante misterioso, Il
Vacanze col gangster
1953 Kufr snů
Lasciateci in pace
Riscatto
1952 Era lei che lo voleva
Lo sai che i papaveri
1951 Era Lui!... Si! Si!
Milano miliardaria
Sedm hodin malérů
Strážníci a zloději
1950 È arrivato il cavaliere!

TV seriály

1987 Chobotnice 3 (TV seriál)

Dokumentární

1962 Mondo sulle spiaggie, Il

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace