Reklama

Reklama

Nightwish: From Wishes to Eternity

(koncert)

Obsahy(1)

DVD vyšlo roku 2001, ale koncert, který je hlavní součástí celého DVD, byl odehrán 29. prosince roku 2000 ve finském městě Tampere. Kromě koncertu From Wishes To Eternity obsahuje také interview s Tarjou a Tuomasem (s každým zvlášť), videoklipy k písním The Carpenter, Sleeping Sun, The Kinslayer a Walking In The Air, fotogalerii a přehled dosavadní diskografie.

Tracklist:
1) The Kinslayer
2) She Is My Sin
3) Deep Silent Complete
4) The Pharaoh Sails To Orion
5) Come Cover Me
6) Wanderlust
7) Instrumental (Crimson Tide/Deep Blue Sea)
8) Swanheart
9) Elvenpath
10) FantasMic Part 3
11) Dead Boy’s Poem
12) Sacrament Of Wilderness
13) Walking In The Air
14) Beauty And The Beast
15) Wishmaster (bublajsa)

(více)

Recenze (40)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jedinečný zážitok fantastického symfonického metalu v podaní skupiny Nightwish, ktorá je aj priekopníkom tohto štýlu. Fantastická Tarja Turunen a zatiaľ najlepší výkon (na koncerte) na bubnoch od J. Nevalainen. Koncert bez zbytočných klišé s dobrým zvukom! Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Excelentní vystoupení nejlepší kapely na světě!!!!!!!!!!!! Nightwish to je nesmírně melodický heavy/gothic metal s originálním a výjimečným operním zpěvem krásné Tarji.. Lahůdka pro každého rockového fanouška a jejich koncerty jsou vždy nezapomenutelným zážitkem.. Pozn. for Cival: Každý máme právo na vlastní názor,ale moc by mě zajímalo co u tebe není kýčovitý humus "umělče"!!!!!! ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem DVD, kouknul a dal pět hvězd. :-) Nightwish poslouchám už dlouho...a tenhle koncert se povedl. Pro mě jednoznačně nejlepší finská power metalová skupina současnosti. S Tarjou to byl nářez...s Anette už to bohužel není ono, ale tak už to chodí. Když odejde zpěvák/zpěvačka, málokdy se pak dá nahradit tak, aby to nepoznamenalo celou kapelu a zůstala zachována stejná kvalita zpěvu. 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

From Wishes to Eternity je pro mne nejlepe zaznamenaným koncertem Nightwish, při kterém si Tarja Turunen se svým hlasem pluje v nadpozemských výšinách, daleko pod ní se z otevřeného pekelného poklopu rozléhá řinčení kytar, což obyčejný hudbu milující smrtelník, za nějž se hrdě považuji, může vnímat jako dokonalé souznění odvrácených stran lidské duše. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je celkem prosté, líbí se mi Nightwish, kouknu se na DVD a dám 5*. Nechápu však ty masochisty, co utrátí poměrně dost peněz za DVD, aby si pak mohli pustit něco, co absolutně nesnáší, vydrží u toho přes hodinu a to vše jenom proto aby s pocitem zadostiučinění mohli dát odpad, tomu vážně nerozumím. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama