Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Sámpřemýšlím o tom, proč jsem tomuto "filmu" dal o hvězdičku víc, než prvnímu. Možná už to nebyla až taková hovadina, ale je to pořád to samé: zvučné jméno, slušné obsazení, pořádné efekty, dobrá výprava, ale taková hovadina!!!! * za krásnou Ellie Chidzey, ale jinak se to fakt nedá. Prosím, netočte třetí díl! Alespoň ne v tomto duchu! Díky :). ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než první díl. Výtky v podstatě podobné - vypadá to spíše jako televizní film (ať již jde o efekty, kameru, rekvizity či herce), ale je zde určitý pokrok. Nezaujatý divák si film asi moc neužije, fandové D&D na tom již budou lépe, ostatní RPGečkaři se u toho budou spíše posmívat pravidlovému škatulkování a klasické epic fantasy naivitě o záchraně světa. Nedá se to brát moc vážně, ale vyloženě jsem se u toho nenudil, uběhlo to rychle a film svou úlohu splnil. 3* ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +potěší fakt, že to vypadá jako RPG gamesa, taky potěší postavy: bojovník, kouzelnice, rouge, barbarka atd., dobrá akce, slušné efekty -z herců zůstal jen Bruce Payne, jinak nevýrazné obsazení, ze začátku celkem solidní nuda a otrava/// Je to jiné než jedinčka. Jen to má stejný název a stejného záporáka, jinak skoro nic. A je to taky slabší než první díl. I když težko srovnávat, když ten první jsem viděl před cca 8 lety. Tehdy se mi však naprosto líbil. Druhý díl se dá asi nejvíce přirovnat k filmu Dungeon Siege, který ovšem naprosto tento film převácuje svým hereckým obsazením. Naopak Dračí doupě může zaujmout provedením akčních scén u kterých mohu prohlásit: "takhle nějak by mohlo vypadat filmové Diablo". Díky tomuto faktu film získává o jednu hvezdičku navíc a celkově se o něm dá prohlásit, že je mírně nadprůměrný, takže za zhlédnutí stojí./// Celkem 62%/// ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrné fantazi,ale pro nadšence Dračiho Doupěte(což sem kdysi já byl) dostatečná náplast na prázdnotu v této oblasti filmu.klasické schema družiny je zde vhodné,narozdíl od jiných fimů a rozhodně bych se mu nebránil.do filmu je občas nenuceně vložen humor a ten k pravému Dračímu Doupěti jak sem ho kdysi hrával já rozhodně patřil.dal bych spíš 3 a půl hvězdy ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Damodar jeden ze záporáků jedničky nějak přežil probodnutí mečem a pád z budovy a chodí si po světě. Najde nějakou kouli a chce se pomstít Ishmiru  tak, že ovládne přes ni draka a bude po něm chtít , aby Ishmir zničil.  Z Ishmiru ho jde zastavit 5 lidí 3 kouzelníci a 2  bojovníci na více nebyl rozpočet. Je to levné a působí to televizně a kdejaký díl seriálové Herkulesa nebo Xeny je zážitnější. Navíc pokud čekáte nějaké bitvy tak Vás film zklame je tam jeden boj s nějakými bandity jeden s nějakými draky a bitva  u Damodara co je levná a on tam jen stojí a čumí na ně na koni je ještě bitva s tím drakem , ale ta nemá moc čím zaujmout . 40 procent za tu blondýnu, barbarku a tu elfku/kouzelnici nebo co to bylo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama