Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucifer a Michael uzavřeli dohodu. Použili stejné kouzlo k otevření portálu jako Rowena a dostali se do naší reality. Michael pokračuje v jeho plánu. Lucifer hodlá všech bojů nechat a chce s Jackem strávit nějaký ten čas. Boj však ještě není u konce. Bratři se dozví o podivné smrti Magie (jedné z přeživších z apokalyptické reality). Vina padne na chlapce (Natea), se kterým se párkrát viděla. To celé má však hlubší pointu... (Varan)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me get this right - the ice caps are melting, a movie where a girl goes all the way with a fish wins Best Picture, and that damn fool idjit from The Apprentice is President. And you call where we come from Apocalypse World?" ()

Malaghost 

všechny recenze uživatele

Uff. Do jednoho dílu narvaný děj co by vystačil na celou řadu. Kolotoč šílených zvratů v závěru jen podtrhuje, že už to mají tvůrci kompletně na háku. Lucifer je nezničitelný, v další scéně pár vteřin na to ez kill. Bye. Z Deana je teď Tommy Shelby. Why? Because why the fuck not. Jestli ještě jednou někdo zmíní slovo "Family" tak se otevřou dveře a z nich vypadne Vin Diesel s jeho bandou mechaniků. SN dojíždí na neutrál ze skály. ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*spoiler* Bezva řada, finále mě zklamalo. Jacka jsem si fakt oblíbila a přišla mi zajímavá i ta jeho schopnost, o které ještě vše nevíme... A ono to dopadne takhle? :/ A Dean je zas posedlej? Nehledě na to, že v předchozím díle zas umřel Sam? :D Trošku se vracíme do starých kolejí... Něco mi říká, že je dobře, že to končí. Winchestery, Castiela a jejich vesmír miluju, ale vypadá to, že už nemají moc co nabídnout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama