Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

demented 

všechny recenze uživatele

Tradičný televízny katastrofický film líznutý hororom. Tak sa mi zdá, že tvorcovia zobrali nejaký starý scénar zo sedemdesiatych rokov a nahradili včely, krysy alebo hady (resp. inú háveď) larvami. Inak ten obal je fakt hustý a v tomto prípade slovo "zavádzanie" dostatočne nevystihuje skutočnosť. Inak slabota, ale čo by sme čakali od televízneho filmu, že? ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor ztroskotal tak jako mnoho před ním a určitě i ještě mnoho za ním na netvorovi... To co bylo zde oním původcem strachu. bylo něco, co by mě ani ve snu nenapadlo. Z krávy vyleze motolice, která umí létat, lozit po stromech, skrývat se a dokonce i plavat ve vodě... ke všemu jí dokonce naroste pátěř a vy si říkáte co způsobilo tento rozruch? Jakési podivné hnojivo od místní korporace ... směšné! Zpočátku mi přišlo, že se film točí více kolem dobytka než kolem lidí... Jedním slovem katastrofa, nic víc mě nenapadá a asi ani nenapadne, protože na tento film hodlám co nejdříve zapomenout. ()

Reklama

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Čerstvě vystudovavší veterinář prohrabující se holýma rukama vnitřnostma neznámého a zjevně nebezpečného tvora cosi-jako-netopýra, konstatující "má to páteř - může to být až čtyřikrát větší", farmář zvící Rourkeho wrestlera a disponující sklípkem výzbroje, za který by se nestyděl ani Steven Seagal, právnička zjevně zžilá s používáním pětačtyřicítky- no zřejmě typický americký venkov. A takhle důvěryhodný konec jsem už dlouho neviděl. Stokrát omletý scénář a očekávané úpadkové efekty - to hovoří za vše. Ale možná právě uvedené věci mě celkem pobavily, viděl jsem mnohem horší. A dávám za pravdu níže uvedeným komentům - čekal jsem alespoň trochu humáč, ale ani v tomhle pohledu jsem nebyl uspokojen..no, 3,5/10 PS1: tyhle obludy by si dala Ripleyová k večeři. PS2: oficiální text dostributora WTF??? ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak. Z filmařské žumpy se vyrojil jakýsi šmejd. Tahle larva se zakuklila a zmutovala ve velké filmové hovno. Naprosto debilní scénář téhle taškařice musel zplodit nějaký po dusičnanech zmutovaný howniwoodský scénáristický polomozek. Což by možná bylo fuk, kdyby vás podobný polomozek z distribuční firmy (zde MagicBox) nelákal pomalu na cosi, co jste ještě v rámci žánru neviděli. Absence opravdového napětí a alespoň minimální logiky děje je završena triky jak z nějakého amatérského videa a celá story pak končí příznačně v jakési stoce. Filmařskou kvalitu a >herecké< výkony nevyjímaje. Padouši nakonec tradičně zhynou tím co si zavařili, klaďáci nejspíš skončí v lůžku a možná se i rozmnoží o nějakého toho zmutovaného šmejda a můžem díky tomu očekávat ještě debilnější dvojku... :-( No, stačí mrkknout na páně Coxovu filmografii... - - - P.S. Něco málo k filmu ještě v "diskuzi"... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Mutace s sebou nepřináší nikdy nic dobrého. A co teprve, když zmutují takoví The Bats společně se Slugs a Tremors? Ajaj, to je potom průser. Paraziti, co se líhnou v lidském těle, nápadně se podobají netopýrům a na svědomí mají víc obětí než vraždící bonbónky PEZ. Prostě nuda, nuda, nuda. Nebýt Williama Forsythea, nebylo by na tomhle filmu zajímavé vůbec nic. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama