Reklama

Reklama

Zaujmi pózu

  • Česko Spiknutí (více)

Obsahy(1)

Krásná Gage Sullivan (Shannen Doherty - Beverly Hills 90210, Posedlá) pracuje jako fotografka pro velký bulvární magazín. Ve svém pronásledování celebrit a narušování jejich soukromí je velice úspěšnou a stává se bohatou, známou osobností. Sama je však objektem kamery neznámého muže, který ji vyhrožuje zabitím. Její osobní strážce Nick Angel střeží dívku dnem i nocí. Vrah ale udeří zcela neočekávaně - zabíjí Gageininu osobní asistentku Casey. Fotografka již dále neváhá a najímá si na zneškodnění neznámého útočníka profesionálního zabijáka. Kráska odjíždí do vyřešení celé záležitosti na odlehlé místo a věci náhle dostávají zcela nečekaný spád! Vše je pouhá hra. Všichni se spikli proti ní a její nejbližší přátelé i agenti FBI zapletení do případu chtějí jen její peníze! (Vapet Production)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád spletité thrillery namáhající divákovu hlavu, ale tato hříčka se mezi ně rozhodně neřadí. Tady jenom sympatická paparazzka postupně zjišťuje, že místo světa plného přátel má jednoho, dva, tři ..... všechny nepřátelé, ale ono je to ve skutečnosti jinak. Scénárista se při psaní scénáře patrně několikrát ošklivě udeřil do hlavy a poté vždy vyslal děj libovolným směrem, aniž by ho zajímalo, zda to ještě dává smysl. Pokud má domněnka není správná, tak se autorovi omlouvám a nabízím mu seznam zařízení, kde by se původ těch dětinských zvratů dal diagnostikovat a možná i léčit. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla jednou v noci. Nevím tedy jestli to bylo rozespalostí nebo jsem úplně jiná. Z filmu byl cítit nízký rozpočet, Shannen Doherty hraje opět to samé a film není nijak zvlášť nápaditý. Jediný výsledek vlastně je, že se na ni všichni spikli..a přesto se mi to jako celek líbí. Mám slabost pro filmy typu "nevěř nikomu". ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Sexy prkenná Shannen Doherty, spousta dalších mdlých hereckých výkonů, dost nesympatičtí herci, ale vychází mi z toho solidní thriller s nádechem konspirace.. Po druhém shlédnutí se mi to líbí mnohem víc, než před lety, kdy jsem film viděl poprvé.. To několikanásobně šokující finální rozuzlení je moc povedené a zaslouží čtvrtou hvězdičku !! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gage Sullivanová (Shannen Doherty) je profesionální fotografka bulvárních magazínů, neustále pronásledující všemožné celebrity a snažící se vyfotit je v, pro ně, co nejnemožnějších situacích. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, a jednoho dne Gage zjistí, že někdo pronásleduje a fotografuje ji. Policie sice pomáhá a chrání, ale na Gage se vyprdne, takže ta si musí najít soukromého bodyguarda a trochu lépe zabezpečit byt. Ale neznámý pronásledovatel se jen tak nevzdává, a tak si Gage musí najmout nájemného zabijáka, aby jí toho otravy zbavil. Ale jak se zdá, nic není takové, jak na první pohled vypadá ... Tento film mě docela překvapil. Čekal jsem (jak to většinou s filmy, kde hlavní role hrají bývalé hvězdy Beverly Hills bývá), že se film bude potácet mezi hodnocením "odpad!" a "ještě větší odpad!", ale nakonec to vůbec nebylo marné. Pravda, rozpočet byl asi slabší, tudíž zpracování je takové .. ehm umělé, ale jinak jde o docela zajímavý thriller, kdy si ani v jednom okamžiku nemůžete být jistí, kdo je vlastně s kým a kdo proti komu (i když jsem podvědomě tušil, jak to asi bude). Shannen Doherty není úplně špatná herečka (to sem musím napsat, jinak by mě manželka zabila :) ), ale Joseph Griffin (alias Nick Angel) špatný herec je (minimálně tady) a ostatní vlastně taky nic moc. Ale jak říkám, čekal jsem to mnohem horší... ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě opravdu zklamal. Ne námětem, ten by se mi docela líbil. Myšlenka, že každý podvede každého a pak se všichni postřílí je dobrá, ač nikterak nová. Co mi vadí je to, že v tomto filmu je taková chyba, že herci hrají na diváky a ne na sebe navzájem. Pokud nevíte co myslím, vysvětlím na příkladu.(SPOILER!!!) Když Joseph Griffin přijde do bytu Aidana Devinea (kde je sám!), je překvapen, že v něm najde fotky Shannen Doherty. To je nesmysl, protože na konci filmu se dozvíte, že jsou to spiklenci. To má vytvářet prostor pro jakýsi zvrat. Což o to, nic proti zvratům, ale tohle je prostě chyba. Třeba to že pak ta policistka zastřelí policistu, protože je taky spiklená s těmi původními padouchy, mi nevadí, protože to, že je dobrá, hrála na Shannen Doherty, ne na diváky jako v tom případě co jsem popisoval výše. Proto dávám hodnocení odpad!, jinak bych dal tak kolem 2 hvězd. ()

shifter odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel by som pochopit keby sa takyto odpad vysielal niekedy pocas hlbokej noci, ale obetovat mu prime time, tak to je poriadny preslap. ()

Reklama

Reklama