Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov! Takový nesmysl! Opět se nejedná o horor, i když musím uznat, že pár scén je celkem povedených. Ale to je asi všechno. Film má být údajně podle skutečných událostí, ale divák to nemá šanci poznat. Není jisté, v jaké době se děj odehrává. Trochu zařadit jde díky záběru s červeným Ferrari (nebo s Porschem). Postavy nejsou vůbec vykreslené a v "příběhu" herci a herečky nemají co hrát. Přitom téma je zajímavé, ale zpracované tak příšerně, že musím zvolit nejnižší možné hodnocení. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Velmi šokujicí film a ještě teď ho mám plnou hlavu, protože z těch ultra rychlých prostřihů jsem málem dostal epileptický záchvat a to by byl teprve ten pravý horror!!§ Musím však uznat, že z některých scén jsem měl nahnáno, protože interiéry jsou bez debaty tím největším kladným bodem celého filmu. To je však bohužel absolutně všechno co stojí za řeč. Scénář nemá cenu hodnotit, protože je špatný od prvních minut a koncem nevyjimaje. Herecké výkony přímo příšerné, ale co byste taky chtěli od modelek, které umí akorát tak dobře vyšpulit své horní dudy. Naprostá ztráta času a peněz zvlášť. ()

Reklama

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Atmosféra 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: český dvd obal a námět upoutá MÍNUS: obrovská nuda a opravdu příšerně natočené/// Shrnutí: Námět zaujme a mohl to být i zajímavý příběh a zápletka. Nicméně spojení teen vyvražďovačky a duchařského hororu se absolutně nepovedl, nic tady nefunguje správně. Je to odstrašující příklad natočeného filmu a děsná nuda. Měl jsem problém film zhlédnout až do konce.Text distributora "Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat." jsou kecy, nerozhodli se - přihlásili se do nějakého studentského přijímacího rituálu, ale těch nesmyslů je tam spousta. Chování postav je nesmyslné, kamera divná a střih ještě divnější./// Celkem 13%/// ()

stration 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem už dlouho neviděl! První půlhodina vypadá velice slibně, lekačky fungují, tajemná atmosféra také. Potom následuje chaos, ve kterém prchají lepé děvy budovou, aniž by kdokoliv věděl kam, proč a občas jsem měl fakt potíže se vyznat i v tom, kterou děvu a patro zrovna sleduju. No a závěrečná půlhodina je neuvěřitelný slepenec, ve kterém se zoufalství tvůrců a všech zúčastněných rovná tomu, které prožívají hlavní hrdinky. Debilita pointy je vskutku grandiozní. Hleděl jsem s otevřenou hubou, co všechno je možný vymyslet a čem se tvůrci asi domnívali, že bude fungovat. No čistý Odpad! Ale za tu první půlhodinu a za pěkný prsa pitomoučkých hereček nějakou hvězdu dám. ()

S.W.A.T odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden kámoš mi říkal, že je to hustý a druhý řekl, že se budu bát. A dobrých prvních třicet vteřin to tak i vypadalo, ale potom sem pochopil, že je to ten nejhorší horor od dob Halloweenu 3. Film Vás vůbec ničím nevyděsí, nemá hrdiny, kterým byste fandily, nemá hezkou hlavní hrdinku a hlavně nevěřte nápisu Podle skutečné události, protože taková konina se určitě nestala. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Sanatorium bylo otevřeno v roce 1910, tedy o 18 let dříve, než uvádí film. Stejně tak hlavní pětipatrová budova byla otevřena 17.10. 1926, čili o 2 roky dříve než ve filmu. (Chufu)
  • Film uvádí, že lék byl objeven v roce 1958 a že stejného roku bylo také sanatorium uzavřeno. Ve skutečnosti byl lék objeven již v roce 1943 a roku 1952 dostal jeho objevitel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu. Sanatorium bylo uzavřeno o 10 let později, tedy v červnu 1662. (Chufu)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama