foto

Gill Gayle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Travis
2014 Atlas Shrugged: Part III
Perfection
2013 Brahmin Bulls
Rain from Stars
2010 Rodinná prokletí
2009 A Day in the Life
2008 Pod kontrolou
Zprávy TV Onion
2006 Statistics
Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2005 Callback
Tunel smrti
2002 Ocean Park
2001 Jackpot
New Women, The
Shut Yer Dirty Little Mouth
2000 Honička na chlapa
Straight Right
1998 Heist
1993 Prahysterie

TV seriály

2013 Longmire (TV seriál)
The Great Spirit (S02E08)
Grimm (TV seriál)
Volcanalis (S02E18)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v hlíně (S03E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace