Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Tak toto bola totálna kravina. Veď to aj bolo o kravách.... tak to ani nemohlo inak dopadnúť. Nudný a úplne zbytočný film.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

nebolo to az take otrasne, da sa na to pozerat , ale nieco tomu este chyba, **

zuzulatomas

zuzulatomas (hodnocení, recenze)

Akože ľudia nehnevajte sa ale spraviť film kde sú "zombie kravy" tka to je moc. Uz som videl všeli čo ale toto bolo moc.

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

-tento film byl asi natočen bandou amatérů!Sešli se před JZD,čekali až se bude telit kráva a začali natáčet!Film o ničem. ODPAD

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Já jsem naopak rád, že tele zas tak brutální nebylo aby povraždilo všechny a ikdyž film ztratil něco z napětí a horroru, tak získla na důvěryhodnosti, ikdyž to s takovým námětem má hodně těžké :)

HERIS

HERIS (hodnocení, recenze)

Je to takový druh filmu, u kterého čekáte, až se něco stane a až se to rozjede a ve finále zjistíte, že už běží závěrečné ... odpad

Reklama

Reklama