foto

Adrian Johnston

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Oni 2: Noční kořist
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
2016 Churchill's Secret (TV film)
Des nouvelles de la planète Mars
I Am Not a Serial Killer
2014 Marvellous (TV film)
Nekompromisní trest (TV film)
The 7.39 (TV film)
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Diamanty (TV film)
Vraždy v Yorkshiru: 1974 (TV film)
Zlomový rok 39
2008 Dustbin Baby (TV film)
Návrat na Brideshead
Podezřelý (TV film)
2007 Joeův palác (TV film)
Legenda o mém synovi (TV film)
Přijít a zazářit
Taková jsem byla (TV film)
The Trial of Tony Blair (TV film)
Vášeň a cit
2006 Puč (TV film)
2005 Experiment
Faith (TV film)
Friends and Crocodiles (TV film)
Gideon's Daughter (TV film)
Lassie
Mocný Kelt
Piccadilly Jim
Sexy botky
2004 Cizinec (TV film)
Láska na druhý pokus
Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2003 Byron (TV film)
Casterbridgeský starosta (TV film)
Cheese Makes You Dream
Ztracený princ (TV film)
2002 Crime and Punishment (TV film)
Flesh and Blood (TV film)
Hříšnice (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
Shackleton (TV film)
Spyhole
Sunday (TV film)
Tohle není romance
2001 Neposlušné srdce
S tebou i bez tebe
2000 Hlasy v hlavě
Never Never (TV film)
Suicide Club, The
Vše o Adamovi
1999 Debt Collector, The
Nejtemnější světlo
Nosorožec (TV film)
Shooting the Past (TV film)
The Last Yellow
Turn of the Screw, The (TV film)
Všichni královi vojáci (TV film)
With or Without You
1998 Divoch Jack
Kmen
Temná hra
1997 Food of Love
Vítejte v Sarajevu
1996 Broken Glass (TV film)
Death of a Salesman (TV film)
Enter Achilles
Jude
1994 Measure for Measure (TV film)
1924 On - Přenešťastný mužíček

TV seriály

2018 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
2014 Klondike (TV seriál)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2011 Zen (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
2002 White Teeth (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Glasgow Kiss (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)

Dokumentární

2009 Moving to Mars: A Million Miles from Burma
2007 14 up 2000 (TV seriál)
2000 7Up 2000 (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace