foto

Jaromír Zaoral

  • nar. 28.7.1930 (89 let)
    Hranice na Moravě, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Odsouzen k životu (TV film)
1990 Dětinské hry dospělých (TV film)
Ten můj tam má spolužáka (TV film)
1989 Umění nestárnout (TV film)
1988 Herec (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
1987 Koupelna (TV film)
Máme se rádi (TV film)
Svědek (TV film)
Za svědka půjde počítač (TV film)
1986 Babička (TV film)
Hledač pokladu (TV film)
Tichá domácnost (TV film)
1985 Balada o naději (TV film)
Chalupa na spadnutí (TV film)
Několik životů (TV film)
1984 ...a mnoho štěstí v osobním životě (TV film)
Dovolená na úrovni (TV film)
Janek Pětrandočepice
O loupežnické Dorce (TV film)
1983 Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
Černí z Natalie (TV film)
1982 Poslední adresa neznámá (TV film)
Pravda neroste na višni (TV film)
Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
Beskydská epizoda (TV film)
Kocourek Modroočko (TV film)
Nezralost (TV film)
Velikánský banánový dort (TV film)
Školení (TV film)
1980 Jíška (TV film)
Lavice, moje žena a já (TV film)
Výtečníci (TV film)
1979 Objev (TV film)
Ohrožené město (TV film)
Sonáta v Mariánských Lázních (TV film)
Stopařka (TV film)
Ze života velkého chlapa (TV film)
1977 Děti mají zpívat (TV film)
Návštěva z vesmíru (TV film)
Svědomí běžce (TV film)
Telefon (TV film)
Čas polomů a štěpů (TV film)
1976 Cizí člověk (TV film)
Hledání v prachu (TV film)
Jirka Paličák (TV film)
Pepík (TV film)
1975 Anna mých snů (TV film)
Obtíže rovin (TV film)
Pláňata (TV film)
Venušin koš (TV film)
1974 Košilka (TV film)
1973 Příběh středního útočníka (TV film)
1972 Inšpektorov veľký prípad (TV film)
1967 Dezertéri (TV film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Povodeň (E09)
Nebezpečí (E08)
Ponor (E07)
další epizody (9)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Teta Alžběta, můj kluk a pes Pac (TV seriál)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)
Postel s nebesy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Poklad (E05)
Lháři (E04)
další epizody (6)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)
další epizody (6)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Kluk na ženění (TV seriál)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a konec kapely (E09)
Dispečer a trumpeta (E08)
Dispečer a rozvod (E07)
další epizody (5)
1971 Bakaláři (TV seriál)
Dispečer (TV seriál)
Dispečer a švagři (E04)
Dispečer a automobil (E03)
Dispečer a vládce rodiny (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1968 Ostravské vteřiny (TV seriál)
Hubertova jízda (E01)

TV pořady

1986 Vrať se, vše odpuštěno (TV pořad)

Divadelní záznam

1989 Antigona (divadelní záznam)
1963 Milenci z kiosku (divadelní záznam)
1962 Jegor Bulyčov a ti druzí (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky