foto

Saša Rašilov ml.

  • nar. 25.2.1936
    Praha, Československo
  • zem. 18.3.2000 (64 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Stačí stisknout (TV film)
1987 Boty (TV film)
Fantom opery (TV film)
Pokušení doktora Burdy (TV film)
1986 Manželství Mamerta Kalivody (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)
1985 Berete se dobrovolně? (TV film)
Jubileum (TV film)
Oblast ticha (TV film)
1984 Deus ex machina (TV film)
Komedie s růžemi (TV film)
Lyže (TV film)
1983 Byt je vykraden, maminko (TV film)
Druhý domov (TV film)
Díra ve zdi (TV film)
Hledám tetu z kabaretu (TV film)
Střelci (TV film)
Ďábel ví hodně (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
1982 Lék (TV film)
Telegram (TV film)
1980 A máte nás, holky, v hrsti (TV film)
Mít tak holku na hlídání (TV film)
Ztracený manžel a zastřelený výhybkář (TV film)
1979 Jablko (TV film)
Lustr (TV film)
Plavci mezi svými (TV film)
1978 Plotýnky na tři dny (TV film)
Černá ovce (TV film)
1977 Fanda (TV film)
Parádní číslo (TV film)
1976 Jezevec (TV film)
Případ Adam a Eva (TV film)
Slečna Meg a talíř Ming (TV film)
Zn. Svobodný otec (TV film)
Šikulka (TV film)
Ženich uvízl (TV film)
1974 Bellinzonova pyramida (TV film)
Jako malé děti (TV film)
Štafle (TV film)
1973 Hop, děti, do života (TV film)
Poslyšte příběh, který se vám stal (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Hračičkové (TV film)
Silnice (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Obchodník (TV film)
Poslední dobrodružství (TV film)
1969 Rozhovory (TV film)
1968 Muž na útěku

TV seriály

1986 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
Trestanec Salvador (E06)
Róža Šándor (E05)
Schinderhannes (E04)
další epizody (6)
Doktor z vejminku (TV seriál)
Půjčka (E07)
1983 Doktor z vejminku (TV seriál)
Nemovitost (E06)
Býk na žír (E05)
1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Veřejné osvětlení (E04)
Láska a úklady (E03)
Důchod (E02)
další epizody (4)
Dynastie Nováků (TV seriál)
Tajná svatba (E13)
Dovolená (E12)
Výlet do Krumlova (E11)
další epizody (13)
1978 Stříbrná pila (TV seriál)
Vítězové (E06)
Dámská jízda (E05)
Prázdniny (E04)
další epizody (6)
1971 Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)

TV pořady

1989 Eso aneb Exportní souběh orchestru Václava Kozla (TV pořad)
1988 Portréty z not - Petr Spálený (TV pořad)
1983 Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům (TV pořad)
1975 Sejdeme se hezky v kupě o Silvestra na chalupě (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1965 5 milionů svědků

Host

TV pořady

1985 Kavárnička dříve narozených (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace