Reklama

Reklama

Koncert pro jednoho

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Hudební
USA, 2005, 4 min

Obsahy(1)

Jeden z krátkých filmů studia Pixar. Vesnická holčička se chystá vhodit penízek do kašny na náměstí, aby se jí splnilo její přání. Dva hudebníci by ovšem zlaťák raději viděli ve svých kasičkách, a tak se Tippy ocitá uprostřed souboje jednočlenných orchestrů, který nakonec dopadne zcela jinak, než by kdokoli očekával. (Nogard)

Recenze (158)

Němi 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad o přetahované dvou muzikantů o peníze malé holčičky povýšený k dokonalosti krásnou hudbou a bezchybnou animací měnící tři polygonové postavy na živé tvory přesně vyjadřující mimikou své pocity. Příběh s pointou, sice vystavěný na nejběžnějším schématu, ale talentem studia Pixar proměněným v něco víc. Navíc jako předfilm zdaleka překonal spíše průměrná Auta. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nádherný Pixarovský kraťas plný fajn hudby a překrásné animace s jednoduchým, ale lidským příběhem. Skoro si troufám říci, že je to jeden z vizuálně nejkrásnějších kraťasů od Pixaru vůbec. Každopádně viděl jsem po myšlenkové stránce i lepší. Tak či onak jednoznačně maximální hodnocení a vřelé doporučení. Ty 4 minutky nikoho z vás nezabijou :-))) ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět, že ať se pravý umělec snaží jak chce, slávu a bohatství, které by si právem zasloužíl, stejně nakonec získá nějaký kanál. // Jinak samozřejmě, když si odpustím přemoudřelé dvojsmysly, pixar se opět vyšvihl s překrásnou animací a úsměvným minipříběhem. Není to nic, co by člověka odpálilo do nebes, ale rozhodně potěší // 70% ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dokonalý krátky Pixar. Jednak kvôli náramne atmosférickej animácii starodávneho mestečka s pouličnými muzikantmi a chudobnými deťmi, jednak kvôli nápaditému a výborne vypointovanému príbehu "one man bandov" a na prvý pohľad úbohej dievčinky a hlavne vďaka vynikajúcej hudbe Michaela Giacchina, plnej klasických nástrojov a ich bizarných kombinácii. Lahôdka. (100%) ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Rovnako netradičný ale predsa stále detský a magický, animáciou hravý a vizuálne nápaditý snímok patrične Pixarovskej kvality. Emocionálne je navyše One Man Band mnoho dimenzionálny až je zarážajúce, že v zopár minútach to chlapíci od Pixaru zvládajú tak ľahko. Nie je moc, čo vytknúť. Z hľadiska krátkometrážneho snímku je to robota odvedená bez chybičky. 90% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Tento krátký filmeček byl v některých kinech uveden před filmem Auta. (HappySmile)

Reklama

Reklama