Reklama

Reklama

Koncert pro jednoho

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Hudební
USA, 2005, 4 min

Obsahy(1)

Jeden z krátkých filmů studia Pixar. Vesnická holčička se chystá vhodit penízek do kašny na náměstí, aby se jí splnilo její přání. Dva hudebníci by ovšem zlaťák raději viděli ve svých kasičkách, a tak se Tippy ocitá uprostřed souboje jednočlenných orchestrů, který nakonec dopadne zcela jinak, než by kdokoli očekával. (Nogard)

Recenze (158)

tron 

všechny recenze uživatele

Nemilovať z pozície filmového fanúšika snímky z dielne Pixar je ťažké a to isté platí aj o ich krátkometrážnych počinoch, ktoré z príjemnej tradície umiestňujú k svojim „plnohodnotným“ filmom. K Autám je to Koncert pre jedného, pôvabný mini príbeh o hudobníkovi na vyľudnenom námestí, ktorému nemá kto dať zarobiť... až kým neuvidí, ako si to so zlatým peniažkom k neďalekej fontáne mašíruje dievčatko s víziou hodiť dukát pre šťastie do vody. To však umelec nemôže dovoliť. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad o přetahované dvou muzikantů o peníze malé holčičky povýšený k dokonalosti krásnou hudbou a bezchybnou animací měnící tři polygonové postavy na živé tvory přesně vyjadřující mimikou své pocity. Příběh s pointou, sice vystavěný na nejběžnějším schématu, ale talentem studia Pixar proměněným v něco víc. Navíc jako předfilm zdaleka překonal spíše průměrná Auta. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Velice povedenej kraťásek... Jen mě tak napadlo, že kdyby ti dva borci dali společnej jamík a s nima by si to střihla i ta malá dívčina a to vše někde na rušné ulici, tak by si asi vydělali víc než-li každej sám na opuštěným náměstíčku. Podobně si "přivydělává" jeden týpek na Karlově mostě (v Praze :o)) akorát ten jenom teda točí klikou jako na flašinetě a hudbu za něj zvládají převody a na ně napojený cinkrlátka :o) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ale s nimi vybabrala potvora jedna. Motív tohto filmu je k zamysleniu, niekedy sa tak cítim, keď vidím ako sa zakladá množstvo rôznych aktivít na rovnaký nápad a je ich toľko, že ľudia sa už v nich ani neorientujú a priam sa ničia navzájom, proste presýtenosť konkurencie. Celkom vtipné, jednoduché, určite viac než len dobré. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Tento krátký filmeček byl v některých kinech uveden před filmem Auta. (HappySmile)

Reklama

Reklama