Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor pánové, držte si poklopce, Ji-young přichází! Sladký úsměv, božská postava, sexy šatičky, postoj a chůze modelky. Není divu, že tahle suplentka působí v chlapecké škole značný rozruch. Blíží se školní představení a Ji-young dostává úkol - musí se zapojit do jeho přípravy spolu s třemi žáky - svůdcem Tae-yo, nesmělým Jae-seongem, který vypadá jako 40tiletý pán s nadměrně vyvinutým mužstvím a se střeleným Myong-subem. Na to, aby bylo představení podle všech pravidel morálky, dohlíží kázeňský dozorce, který však nakonec, stejně jako všichni ostatní, podléhá kouzlu krásné učitelky... (Natascha)

(více)

Recenze (21)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Sexy ucitelka je alfou omegou celeho filmu, at se deje cokoliv, vzdycky se alespon mate na co koukat. Okolo je obalena vesmes klasickou teen komedii, ktera i pres svou obcasnou trapnost byla prevazne solidne vtipna a urcite lepsi, nez vetsina USA kousku podobneho razeni. Skoda, ze ke konci uz to ztraci svuj sarm. 6/10 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Chuťovka na ospalé ráno :-) Nová učitelka je vnadná krasavice non plus ultra, takže je jasné, že na jedné chlapecké střední nezůstane kámen na kameni, hormony budou bouřit, místní playboy a zaprděný učitelský trotl, který s funesovským zápalem špicluje, co může, horečnatě zvýší aktivitu, a 17-ti letý studentík s tváří čtyřicátníka začne řešit soustavné problémy s mohutnou erekcí... Milovníci prasárniček jistě zbystřili a chystají si kapesníky, ale ono to není tak horké, jak se z názvu a nástinu děje zdá. O lechtivé situace není v Sexy Teacher rozhodně nouze, ale drží se víceméně v nevulgární rovině, což ještě neznamená, že puritánům se z filmu nebude dělat mdlo. Některé situační fórky jsou třeskutě zábavné až vynalézavé, jiné méně, trapných je ve snímku menšina, tudíž Sexy Teacher právem patří mezi povedené jihokorejské komediální kousky. Feministky nechť mi prominou, ale na závěr si neodpustím sexistickou poznámku: Ta kantorka je opravdu mňamky ňamky :-) ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách se to jevilo jako dobrá komedie, ale pak se děj začal motat kolem postav, které mi nebyli moc sympatické. S každým dalším úchylným vtípkem jsem víc a víc toužila po konci. Rozuzlením jsem byla celkem zklamaná, i když žádná genialita se asi čekat nedala. Není to zrovna můj šálek. 2,5* ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Téměř neustále (snad jen úplný začátek byl výjimka) trapná komedie. Jedinou předností je Kim Sa-rang v hlavní ženské roli. Ne, že by bylo kdovíjaká herečka, ale její herecký výkon roste úměrně s přílehavostí jejich šatů. Většinou ji stačí jen hezky vypadat a usmívat se. Aby taky ne, když jde o korejskou Miss z roku 2000. Bohužel všechno okolo ní je naprosto šílené. Některé scény se řadí k tomu nejhoršímu, co jsem kdy v korejském filmu viděl a jako celek jde asi o ten vůbec nejhorší. Vtipy jsou absolutně nefunkční, uhozené, prvoplánové a šílené. Nepopírám, že jsem se i párkrát zasmál, ale v podstatě se za to stydím. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia teenegerská kómedia typu Prci, Prci, Prcičky made in Korea. Tentokrát sa mi to ale páčilo viac ako zúfalo nevtipné Wet Dreams, Sex is Zero a pod. Učiteľka v hlavnej úlohe je dostatočne sexy (áno aj toto sa u kómedie tohto typu počíta). Prvá polhodinka mi prišla dosť nudná a zbytočne rozťahaná, no potom sa to rozhýbalo, pribodol celkom svižný humor, ale aj tak sa to nestačilo vymaniť z priemeru. Celkovo teda 3* ,ale tej zabitej cca. 1 hodinky aj 3/4 neľutujem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama