Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ošklivá cyklistka se vyspala s policistou-cyklistou i když měla kluka, a ten nasedl na kolo a vyvraždil kvůli ní deset nevinnejch chlapíků... Ok, ale mně to je úplně jedno! Ta ženská byla blbá, zlá a nesympatická. Dělala nelogické kroky, všechno co mohla zkazila a člověk už se jenom těšil až jí už ten její milenec dostane, aby přestali umírat lidi kteří s touhle debilní dvojkou bycikláků neměli nic společného. A že ji chtěl zabít? Ani se tak moc nedivím. Tenhle film neměl spatřit světlo tohoto světa. Zavřít do trezoru pro příliš debilní filmy než aby je někdo viděl. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Horor to není špatný, jsou zde slabší místa, jelikož film je zbytečně natahován, ale první polovina filmu je poměrně povedená, atmosféra a prostředí je hodně ponuré a depresivní. Ke konci, ale film ztrácí z dechem, což je škoda, jelikož rozjezd byl docela v pořádku. Ale v porovnání např. s filmem Neviditelné zlo, se jedná pořád o horor, který neurazí. Zvláště proto že se jedná o Německý (!!!) film. Ne proto, že bych jim holdovat, ale Německé filmy bývají podstatně horší. 3/5 ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Ultra blbost hrající si na horor. Herečka (ano je zde pouze jediné zastoupení ženského rodu) je totální blbka, která furt ujíždí odnikud nikam a strašně řve. Spousta nelogických scén a trapných, natahovaných jakoby hrůzných scén. Ve finální scéně by mě zajímalo jak vrah odzbrojil a poté zastřelil oba policajty. no, ale jak jsem říkal logika zde nemá moc prostoru. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: divnofilm! Takový "Cyklo-Stopař"... Více než klasický horor je to spíše velice odvážný experiment, kde se kloubí thriller a hodně hororových žánrů (netroufám si odhadnout zda-li to byl záměr nebo se to tvůrcům trochu vymklo z rukou). Každopádně na německou produkci je to hodně nadprůměrné, atmosférické, drsné a i vcelku originální... Debilní herci, debilní scénář, faktické kopance i nedotažený konec je ovšem tou druhou stranou mince - bohužel ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá promiskuitní kráva a natěšený zaláskovaný trouba jedou na výlet do hor, kde je terorizuje ulítlý sadistický psychopat. Zatím to zní celkem dobře. V reálu je to však fest otřesně zpracované. Herci, příběh, scénář, děj, kamera, vlastně asi vše je ve výsledku nedívatelná blbá tupá nudná obtěžující a protivná sračka. Nedodíváno, nedívatelné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama