Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánský boss Fay nařídil zabít jednoho ze skupiny pěti kamarádů / gangsterů, protože se ho pokusil zavraždit. Za úkol to dostane dvojice jeho kamarádů, druhá dvojice se rozhodne tomu zabránit. Ke střetu dojde u něj doma a po divoké přestřelce se dohodnou, že společně provedou ještě poslední zakázku a potom vyrovnají své dluhy... (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

sheen 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitní snímek, mám slabost pro Hong Kongskou produkci, dost jsem byl namlsaný už z traileru, co se ke mě dostalo....výborná akční smršť plná ostrých kulek, okořeňená hutnou atmosférou, kvalitním hudebním doprovodem a hlavně herecké obsazení mi udělalo nesmírnou radost, nemohlo to dopadnout lépe!! ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Největší karlovarské zklamání. Film, který je vizuálně nádherný, má působivou atmosféru a když se začně střílet, vypadá to neskutečně cool, ale......to je vše. Naprosto nelogický děj, ve kterém jsem se navíc neorientovala (a který ve mě vyvolával pocit, že okamžitě usnu - nestalo se tak jen kvůli mému výskajícímu kamarádovi posilněnému rumem s colou) - asi proto, že byl tak jednoduchý, že jsem neustále hledala něco navíc, plus přehršel od sebe nerozeznatelných postav. Nuda a zmatek! ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Klasický wooovský "honor among thieves" film v režii jako obvykle pečlivého Johnnyho Toa. Herci odtáhnou většinu ukecaných pasáží, ve kterých tempo nahrazuje zvláštní poetika a dusná atmosféra Macaa, v akčních sekvencích pak za ně víc než pádným způsobem mluví zbraně. To převzal po Wooovi pozici krále akčních gangsterek, ale jeho zdánlivě jednoduché premisy s několika vrstvami už nejsou tak univerzálně stravitelné jako obouručné filmy s Chow Yun-Fatem, ve kterých šlo jen o to prostřílet se z jednoho rohu místnosti do druhého. Exiled je sice o poznání "jednodušší" než Breaking News, ale přesto je hlubší, než se na první pohled zdá. Trochu mě zamrzela ta "prášková krev", ale ty supermanské přestřelky, při kterých zásahy dávají předmětům roztomile nesmyslnou kinetickou energii, to mě jednoduše dostalo. Stejně jako vynikající hra se světlem a poutu mezi pěticí "psanců". U mě velká spokojenost a další jiskra v sem tam umírajícím hongkongském akčním ohýnku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Podle mne o nic vyjímečného nejde a je to spíš nuda. Film má mizerný scénář, dialogy (pokud vůbec nějaké příjdou ...), ne nijak vyjímečnou atmosféru ... Není nijak špatně natočený, ale ani se nejdená o žádnou výjimku, ze které by běžný divák křečpil nadšením a nestalo se tak ani u mne, nadšence do asijských filmů ... Základní myšlenkou je přátelství a to často ve světě gangů, mafie, triád či aykuzy dosti "pokroucené" a prazvláštní ... Nic víc, nic míň, pro mne osobně docela málo. Průměrná, dějopvě utahaná, akční záležitost s charismatickými výkony (tradičně ...) herců - Simon Yam a Anthony Wong Chau-Sang ... ()

kohaku 

všechny recenze uživatele

Po cca 15 minute jsem podrimoval, pak se po dalsi ctvrthodince probudil a bavil se slusne se tvaricim odvarem Killera a jinych Wooovek, kde jedinou nadhodnotou, v porovnani s filmy pazravce paratek, byl misty dobry humor a nepredvidatelne chovani postav. Hudba znela skvele, zejmena v prvni casti - tz. behem prvnich 15 minut, pote si z filmu pamatuju pouze mackani kohoutku bambitek, snerovani ruznych casti tel po strelach a jednu lehkou devu, ktera se vzdy jako zazrakem objevila ve spravny cas na spravnem miste, aby mohla nekoho okrast. Zaverem snad jen, ze EXISTENCIALNI je v tomhle 'opusu' mozna jen role/poslani/uloha devy z pohledu historickeho, film jistojiste opravdu nicim hlubokym neni a nebude. Jinak to ale byla zabava : ) ()

Galerie (14)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama