Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vystresovaná vdova s dcérami sa sťahuje do strašidelného domu v horách. Jedna dcéra je puberťáčka a tá mladšia zasa vidí imaginárnych kamarátov čo ju lákajú do starej bane - no, pár(tisíc)krát už sme podobný námet videli. Ten dom je pekná barabizňa so strašidelným potenciálom, ale to by sa okolo nej musolo obšmietať niečo iné než partia ušmudlaných decák s krompáčmi čo sa mstia zo záhrobia za staré krivdy. Nesmie tu chýbať ani povinný starý blázon žijúci v lese a rozdávajúci múdre rady typu "v noci nechoďte do lesa". Všetko je na svojom mieste, žiadne klišé nechýba. Rutina-rutina-rutina, aspoň že to nie je moc blbé. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things (návod k přípravě): Vezmeme 1 kg Kukuřičných dětí, přidáme 50 dkg 3:15 Zemřeš, dále 50 dkg Prokletí domu slunečníc, řádně okořeníme Evil Dead a Hory mají oči (nešetříme!), necháme pár dní uležet, pak podusíme, osolíme, dáme na 30minut do trouby a poté podáváme ještě za tepla... Dobrou chuť - multiplagiát roku je na talíři.......... Příště by si páni tvůrci mohli udělat jasno alespoň v tom, o čem vlastně vůbec chtějí točit film - o zombíkách nebo o bubácích? To je totiž sakra rozdíl! ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Príbeh tohto filmu by v súťaži o najväčšie horrorové klišé za rok 2006 nepochybne patril k favoritom a keby zobral scenár do praciek nejaký babrák, na svete by bolo zasa o jednu zhovädilosť viac. Ale Cardone našťastie zachraňuje čo sa dá, celkom úspešne buduje atmosféru a niektoré "lesné" scény vracajú slovíčku horror jeho niekdajšiu moc a slávu. Lenže každý film sledujeme aj kvôli príbehu a jeho rozuzleniu, ktoré v tomto prípade tušíme od 20. minúty a ono je v podstate presne také trápne ako sme si mysleli, že bude. No čo, na klišé sme si už v horroroch pomaly /ale neradi/ zvykli. Ale spraviť zombíkov zo školopovinnej mládeže a vyzbrojiť ju krompáčmi - to chce naozaj "silné nervy"... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné,že nepůjde o žádné jatka.Zombie tématika se v tomto filmu totiž výhradně týká pouze malých dětí,což bylo docela do této chvíle neobvyklé,ovšem pořád je to takové nepřekročitelné tabu.A nemýlil jsem se,jde sice o horror,ovšem spíše atmosférický a vyvolávajíci pocit strachu a napětí,než o krvavou záležitost.Ovšem k dobru Zombies musím připočíst,že právě onen pocit napětí dokázal docela navodit a atmosféra hlubokých lesů byla vykreslena docela strašidelně.Samotný děj je sice prokouknutelný od první minuty,ale herci jsou přijatelní,film pěkně odsejpá a i přes neskutečně přehappyendovaný konec jde o docela slušnou atmosférickou podívanou...pro větší děti :). ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Inovativním prvkem Cardoneho filmu jsou zcela určitě pomstychtivé zombie - děti, které jsou však zároveň dle mého i největším kamenem úrazu. Kdyby si tvůrci dali na jejich podobě a chování více záležet a nenechali je pouze s vizáží špatně namalovaných klaunů pobíhat chaoticky po lese, výsledek by byl i přes zcela provařený děj určitě někde jinde. V rámci After Dark Horror Festu ( resp. toho, co jsem z něj měl zatím možnost vidět ) průměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama