Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Často jsem si říkával: Kolikrát? Kolikrát ještě přidám 3tí hvězdu filmu jen proto, že tam je Van Damme? Můžu vám říct, že mě ta samá myšlenka napadla i dnes. Ovšem jak film krůček po krůčku postupoval, něco se začalo měnit. Ono ne jen, že tenhle kousek není špatnej. On má dokonce svoje nesporný kladný záležitosti. Od vyprávění příběhu, které se bude místy zdát dlouhý. Jenže on se jen snaží vybarvit postavu. Jak na tom je Anthony před a po... Přes nekompromisního záporáka, který sice vypadá jak IT ing, ale nenechte se mýlit. Až po neotřelý konec. Chválu si podle mne zaslouží i samotný Van Damme. Mě se totiž líbí to jak to jak postavu pojal a přenesl na obrazovku. Takže tentokrát nedávám dokonce 4tou hvězdu za to, že ve filmu je JCVD, ale dávám ji za to že v něm doopravdy podává fajn výkon a celé to drží pohromadě. Pro mě milé překvapení. 70 procent. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

On má vlastně Segrestor pravdu, film obsahuje spoustu klišé, typu polda na drogách, polda gauner, skoromrtvý polda, podváděný polda, uzdravený polda a finále, které nekončí podle šablony. Jenže, já viděla Van Damma hrát. Viděla jsem omláceného poldu v rauši, jeho kruhy pod očima, jeho kulhající nohy i bolest z přiznání nevěry jeho ženy.Jeho děsy, které odnášejí šlapky, jeho pokoru. Neviděla jsem dvojité kopy, úžasné chvaty a ohebnost. Jen toho chlapa, co mi přišlo, že ví - a on ví - o čem je v životě řeč.To není málo. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Netradiční Van Dammovka, kde JCVD působí přirozeně závislácky a uvolněně. Přidává i poměrně kvalitní scénář, který nabídne ne-jednu vynikající hlášku a vtip. Když přidám výbornou kameru nabízející neobvyklé pohledy na všední události a promakanou muziku, dostanu nadprůměr, který baví a ukazuje Jeana z "jiného" pohledu. Co je ovšem nutno vytknout je akce, která je šizená a nenabídne jediný moment JCVD ho bojového umění. Společně s nudným záporákem tak kazí hodně z toho, co se opravdu povedlo!70% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Michael Smith. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama