foto

Trevor Cooper

  • nar. 21.5.1953 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pohledy z Londýna
2009 Inspector George Gently: Gently Through the Mill (TV film)
2008 Happy-Go-Lucky
Somers Town
2007 Až do smrti
Já jsem Bob
The History of Mr Polly (TV film)
2006 Stan (TV film)
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2005 Chromofobie
Stůj, ten mobil není tvůj
2004 Jarmark marnosti
Můj miláček ráže 6,65
Strašidélko Plísňák (TV film)
2003 Eroica (TV film)
2002 Gangy New Yorku
2001 Císařovy nové šaty
2000 Lorna Doone (TV film)
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Sex a smrt (TV film)
1996 Burn Your Phone
1995 Loved Up (TV film)
1993 Century
Gallowglass (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
Bouřlivé výšiny
Dotek ruky
1991 Černobyl (TV film)
1989 Žena v černém (TV film)
1988 Topení po číslech
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
1986 Studená válka
1982 Baal (TV film)
Tvrdá fuška

TV seriály

2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
N or M?: Part 1 (E04)
V čísle 9 (TV seriál)
The Trial of Elizabeth Gadge (S02E03)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
2014 Boomers (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Robot of Sherwood (S08E03)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Pohřební obřad (S01E06)
Přepadení (S01E05)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S09E07)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Up Rising (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
Bob a Margaret (TV seriál)
Duck Patrol (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Insiders (TV seriál)
Osobní strážci (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Big One, The (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
Mother Love (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Star Cops (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Mr Pye (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2017 This Country (TV seriál)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace