Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Filmy s belgickou akční ikonou jsou známé především akcí. A jelikož Van Damme není Al Pacino, každý posun blíže ke konverzačnímu dramatu není úplně tím nejlepším, co může diváky z řad nefanoušků JCVD potkat. Scénář je sice kvalitnější, než v případě většiny Van Dammových filmů, ale co je to platné, když je to jedna obrovská nuda bez hlášek, akce a s viditelně starým a znaveným Van Dammem. A když už konečně přijde akční finále, tak je zase zbytečně natahováno. Takhle by to nešlo. 30% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, proč si ke konci své akční kariéry začíná Van Damme vybírat zkorumpované, prochlastané a hlavně životem zcela znuděné policisty. Na jeho hrdinovi není nic přitažlivé – v první polovině filmu je opravdu ubohý, po uzdravení zase moc slizký a stejně odhodlaný zemřít, přestože jej manželka evidentně miluje a chce s ním vychovávat brzy se narodivší dítě. No ale budiž. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Jenže – proč Van Damma máme rádi? Protože to byl vždy pohodový kluk, který uměl karate, skvělé rotačky a tak nějak mu to šlo lehce od ruky. Na hraní ochlastů a zkrachovalců máme Doplha Lundgrena. Takže spíše bych očekával pohodový akčňák v duchu Kontrabandu, s hodně akčními scénami tělo na tělo, trochu nadnesenosti a hlavně radosti. Jenže počínaje Replikantem je to samá socka, lůzr a ubožák. Už mě to opravdu unavuje a nebýt trochu čerstvého vzduchu v J.C.V.D., asi by mi tento sympaťák už tolik příjemný nebyl. No snad zažije dostatek rozumu a nechá se Stallonem naverbovat do jeho Expendables II. Jinak tento film trpí vším klasickým pro akční béčko – špatné a hlavně bezduché akční scény, chybí trochu odlehčenosti a výraznější tempo. Že to Van Dammovi s delšími vlasy sluší, to se nedá popřít. Ale na druhou stranu si to přiznejme – stárne nám, a to velmi velmi výrazně. Já mu přesto věřím, že by nám ještě mohl ukázat, jak se starý hoch dostane do formy. Zde k tomu měl jedinečnou možnost, ale zůstalo pouze u pár sklapovaček. To mi vážně nestačí. Hudba: Mark Sayfritz ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jedna z bývalých akčních ikon konečně natočila něco slušného!!! Pravděpodobně za to může scénárista Dan Harris ( velice zdatný to chlapík ), který vykouzlil svým perem atmosferickou jízdu podsvětím!! I když....nepřináší nic nového, přesto udrží laťku až skoro do konce ( konec je samozřejmě nesmysl ) lehce nad průměrem!! A musim uznat, že Van Damme skutečně předvádí slušný herecký výkon, kde si nevypomáhá otočkama ve spomaleným záběru, ale skutečně si vystačí pouze se svým...hmm, obličejem, charisma????....poctivých 60%!! Jednou větou: K sakru, jak se tam dostal ten Stephen Rea??????:) ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

dalsi nepodareny snimok, aj ked nie tak velmi dotrieskany, ale predsa...van damme proste nie je herec na dramu a je mi smiesno ho vidiet ako sa snazi zaujat postoj v situaci ked sa prebera z komy atd...on je stvoreny iba na akciu, kt. je tu rapidne malo, a aj ked je, tak su ta same strielacky...chybalo mi strasne nieco z van dammovej bojovej choreografie...bokom reci..to co su za hodnotenia? bud som sprosty, ale na tomto filme nie je nic zaujimave...takych 20% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama