Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek ,které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno,že tloustne atd.Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje,neříkám,že je to nějaké výstavní,ale oproti filmům,po roce 2010 co natočil,tak je to na slušné úrovni.Příběh na tento žánr samozřejmě není nijak výjímečný-zabití sny,ale to vůbec nevadí,natočené to je obstojně.Jinak ,já bych taky byl pro aby byl Seagal ve větší kondici a nekašlal na to jen,protože ví,že skoro na vše mu stačí ruce.Každopádně,pokud máte alespoň trochu rádi Stevena Seagala,tak tento kousek je takový průměr a podle mě se na to dobře dívá,za mě celkově tedy 55% a tři hvězdy. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Yeah motherfucker, that's what I' m talking about you fuckin' fat pig Seagal!!! Tak toto je velké překvapení. Všechny filmy, které jsem s tímto tlouštíkem viděl po roce 2002 byli velmi vtipné a stupidní. Na tomto snímku je vtipný jen obal na dvd, protože to je velmi špatná fotomontáž působící velmi vtipně. Po těch neuvěřitelných kravinách, co Seagal natočil je tento film na docela slušné úrovni. Samozřejmně, scénář, jenž je zaměřený na pomstu je okoukaný. Steven Seagal zde předvadí dobrý výkon. Chodí, střílí a ukáže i trochu toho jeho bojového umění ale furt je to prase tlustý no. Eddieho Griffina znám jen z komedií například z Deuce Bigalowa a nebo Z nuly hrdinou, takže jeho role gangstera je taktéž překvapením. A je opravdu až úchvatné jak do každé věty nacpe slova jako " fuckin' nigga " a nebo " motherfuckin' bitch ". Dost mně potěšila hip hopová hudba, třeba song " Tonight is Murder " , která je v závěrečných titulcích nemá chybu. Ale ani hudba od Petera Meisnera není až tak špatná. Když by Seagal natočil ještě pár takovýchto filmů, tak bych možná zapomněl na ty jeho předešlé filmy. Kdo ví, třeba to na stará tlustá kolena ještě dokáže!! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Stevena jsem byl opravdu hodně překvapený. Posledních pár let mi totiž dokázal, že jeho tučná legenda odchází ne příliš radostně do smetiště odpadů! odkud už není návratu jenže náhle přišel film s názvem Zákon ulice a já se zarazil. Je tohle vůbec Seagal? Přiznávám, že je to pytlovina neskutečně podprůměrná průměrnému zhodnocení. Jenže v týhle hraje Seagal. Ten odpadový! Seagal, který když se někde objevil nehnul brvou a měl jenom drsné řeči. Tady se mydlí dost výrazně, i když kamera to zase dost výrazně kazí a nedopřeje jeho chvatům, které sice nemají úroveň, ale aspoň nějaké jsou, patřičnou snahu a píli. Přiznávám, že příběh je průměrný, akce je průměrná, všechno je to takové možná až podprůměrné, jenže v tomhle prostě hraje Steven Seagal. Ten, který pár let po sobě jdoucích až do roku 2007 hrál ve filmech valných kvalit a to jsem po shlédnutí tohoto filmu nebyl schopný pobrat. Proto dávám zasloužené tři hvězdy, které by si zasloužily maximálně dvě, ale je tu to pověstné ALE, které mi to nedokáže utnout. --- Simone, jste špatný jako oni. - Néé, já jsem mnohem horší. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Film je celkom dobrý, ale veľký návrat sa nekoná. Steve je takmer dokonalý, bojové scény zvláda slušne a konečne môžeme vidieť aj jeho skvelý bojový štýl. Celkový pozitívny dojem zo snímku však narúšajú skurvené a smiešne zábery z vnútra auta, v ktorom sa Seagal preháňa po ulici. Okrem toho aj neskutočne posraný strih, spomaľované prestrelky a zbytočne veľa umelo vyzerajúcej krvi. Proste Steven sa môže akokoľvek snažiť a jeho filmy nebudú mať úspech, kým pri ňom bude stáť taký filmový štáb, ktorý pokazí všetko čo sa len dá. Pravda však je to, že ide o najlepší Steveho film od Lovca policajtov. Osobne som rád, že to dopadlo aspoň takto. Ja Stevemu stále verím a už teraz sa teším na ďalšie jeho filmy. Jeho bojový štýl má v akčnom filme nezastupiteľné miesto a nikto ho nemôže nahradiť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Po záchrane chlapca pred skínmi sú vidieť na prednej kapote Seagalovho (Simon Ballister) Chrysleru stopy po guľkách, avšak v ďalších záberoch až do konca filmu je palubovka nepoškodená. (johnsnow)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama