Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Že by Seagalovo návrat ? A troufám si říct, že ve velikém stylu. Akcí nadupaný filmeček, který potěší každého zarytého béčkaře. Steven, ač stále obteklý, švihá nohama nad hlavu jedna báseň, s nikým se nesere, jen aby pomstil smrt svého syna. Rozhodně jeden z těch parádních filmů s tímto hercem a zároveň asi poslední, na který se dá koukat. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek ,které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno,že tloustne atd.Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje,neříkám,že je to nějaké výstavní,ale oproti filmům,po roce 2010 co natočil,tak je to na slušné úrovni.Příběh na tento žánr samozřejmě není nijak výjímečný-zabití sny,ale to vůbec nevadí,natočené to je obstojně.Jinak ,já bych taky byl pro aby byl Seagal ve větší kondici a nekašlal na to jen,protože ví,že skoro na vše mu stačí ruce.Každopádně,pokud máte alespoň trochu rádi Stevena Seagala,tak tento kousek je takový průměr a podle mě se na to dobře dívá,za mě celkově tedy 55% a tři hvězdy. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov sa moc nevydaril, ale inak som milo prekvapený. Filmík totiž zaváňa starými seagalovkami, navyše sa scenár dobre pohráva s nejednoznačnosťou Stevenovej postavy. Príbeh je krásne prostoduchý (SS len chodí a mláti ľudí, kým nezistí meno vraha) a ja som chrochtal blahom, že nemusím riešiť žiadne mafiánske intrigy ako v niektorých novších černošských seagalovkách (FORCE OF EXECUTION). Režisér môjich obľúbených ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI opäť nesklamal, aj keď teraz je vizuálne prevedenie klasické (s miernou nadprodukciou profilových záberov na čisté priestrely :-))... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"V tom obleku vyzeráš ako tampón!" Silno rutinný akčák kde zabijú policajta ktorého papá je samotný Steven "slanina v koženom kabáte" Seagal. Čo bude ďalej nie je treba veštiť z krištáľového lustra, Steven napochoduje do pochybnej štvrti plnej gangsta negrov a svojim typicky noblesným štýlom ťahá informácie z pouličnej chamrade. Akcia neprináša nič zvláštne, navyše je väčšinou točená potme, ale viaceré ťahy ťahy sú fajn deštruktívne. Akurát som si všimol že náš hrdina podozrivo často útočí na rozkrok čím sa nebezpečne približuje paródií samého seba. Najviac ma sklamali prestrelky, pretože väčšina zásahov s poctivo a pekne striekajúcou krvou je úplne nezmyselne zoslonená tými hnusnými trhanými spomaľovačkami, vďaka ktorým to vyzerá strašne hnusne a lacno. Plusom filmu môže byť jeden karambol, dve explodujúce autá a gangsta boss Eddie Griffin ktorý uhral takmer až sympatického zmrda. Inak neviem čoho sa chytiť, všetko sme to už iksypsylonzetkrát videli, Seagal je furt len znudený superman čo všetkých vybúcha a spracovanie nie je nič moc. A Danny Trejo v úlohe gangstra Džentlmena len povie "ja som to nebol" a má fajront. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

SEAGAL IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na začiatok by som rád povedal že seagal v tomto filme nemá dubléra.Konečne prišiel aj on na to že treba schudnúť a neukáže sa nám iba v hrubých kabátoch jak sme boli zvyknutý. Mne osobne sa tento film viac páči ako Lovec Policajtov. Vážne!!!!!!!!!!!!!!!!! Tento film je proste skvelý. Seagal sa vie hýbať, a myslím že týmto mi dokázal že nepatrí do starého železa. Jediné čo ma mrzelo bolo to, že seagal nechal žiť eddie griffina. P.S. Prekvapila ma mini rola Danny Treja. P.S. č.2 Nejlepší film so seagalom od roku 1996. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama