Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Zombi 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu se snad ani nedá mluvit o režiji, takovej paskvil to je. Lvi mají vidění jak vetřelec, honičky kolem auta postrádají jakoukoliv dynamiku, mají hroznej střih a vůbec jsou stupidně natočené. Logiku poslal scénárista na dovolenou a od začátku je jasné jak to dopadne. Ta jedna hvězda je za pěkný lvy a prostředí, toť vše. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď zďaleka to nie je skvelý film,bola to celkom zábava.Myslel som,že to bude o niečo horšie.Tento film netreba brať vážne.Rodinka robila strašne hlúpe vecí a aj bola taká hlúpa.Sú to vlastne len útoky levov a čakanie v aute.Stále dookola.Inšpirácia z filmu Cujo je zrejma.Len miesto bernardína sú to levy.Medzitým sa ešte stále háda dievčina so svojou nevlastnou matkou.A bola aj veľmi protivná a hlavne nesympatická.Myslím to dievča.Takže najlepší herci v tomto filme boli levy,hlavne ten veľký samec.Ale zase na druhú stranu odpad to určite nie je. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,523,022║ Nehorázne naivný pásový horror, kde partia výletníkov uviazne v náručí vypriahnutej Afriky a hlavne hladných levov. Nepochopím prečo sa sympatická Bridget Moynahan upísala takejto doslova nezáživnej televíznej produkcii, zbytočne si tým kazí kariéru a taktiež svojím vzhľadom tu vypadá až moc strhane, čo jej na pôvabe moc nepridá. Dejová línia je úplne jednoduchá priehľadná, kde každú snahu o napätie v okamžiku skazí nejaký ten tupý naivný dialóg či správanie hlavných protagonistov tohto paškvílu. Osobne som to nedokázal ani dopozerať, po pretrpenej prvej polovici som to radšej vzdal. Treba spomenúť, že v tomto slede sa nájdu omnoho lepšie filmy, ku príkladu taký Lovci Levov určite viac potešia svojím prevedeným. /20%/ ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Priebehom diania veľmi podobné filmu Cujo. Len tu je ľudí v aute uväznených viac, je to mäkké a neoblieha ich besný bernardín, ale pár vyhladovaných levov. Nápad s levmi je dobrý a ani prevedenie niektorých scén nie je zlé. Niekde sa dokonca dá cítiť aj atmosféra. To je tak asi všetko, čo môžem pochváliť. Postavy sa chovajú nelogicky a smiešne, vôbec mi ich nebolo ľúto a aj som levom prial, nech sa nažerú. Ak vyvoláva film vo mne takéto pocity - pohŕdanie hlavnými postavami, tak niečo nie je v poriadku. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Vy turisti sem jezdíte, spíte ve stanech u bazénu a připadáte si jako v nějaké ZOO. Jenže ZOO jste tady vy! '' --------- Kořist je další z filmů, kde se člověk ztracený v divočině stává článkem potravního řetězce v jídelníčku nějakého toho predátora. V Americe jsou to medvědi, v Austrálii krokodýl či žralok, v Indii leopard (viz mnou shodou okolností nedávno viděný film Nástrahy džungle), no a v Africe to není ani pštros emu, ani zebra, ale jak jinak lev. Tady si to hodně tupá rodinka Amíků přihasí s rangerem do savany koukat na ty divoký zvířata, ale ranger je celkem brzo sežrán a tak je zbytek filmu věnován snaze lva vyndat si ten řvoucí lunchmeat z konzervy Land Rover Defender. Tomu se ale ven nechce a tak jsme napnutí jak to dopadne... Lev jde po žrádle fakt drsně, jeden by se až divil... Nikdy jsem netušil, že u Defíka nefunguje klakson, pokud není klíček v zapalování! No ale nelogičností je tam více, takže se tím nehodlám dále zabývat. Závěr je opravdu děsný. Ale nechybělo málo a mohl z toho být solidní survival thriller. To by tam ale asi nesměly být dětičky... Některé útoky lvů byly udělané fakt slušně a nic víc film nepotřeboval jen solidní scénář. Klasický pruhovaný ,,zebra'' Defík byl také k dispozici a vše bylo točeno v terénu opravdu kdesi v Africe. Škoda. No kdo chce vidět jak to dopadne, musí koukat, já mu to nepovím. jen bych rád podotkl, že toto je za krátkou dobu již druhý film, kde zlikvidovali Defendera. Když už se tedy bavíme o ochraně zvěře v národních parcích, bude někdo chránit Land Rovery před filmaři? Vždyť už se Defendery nevyrábí !!! Dávám za tři kalebasy s vodou, ale je to jen tak tak! * * * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama