Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

wosho 

všechny recenze uživatele

Shane Acker naplnil svůj kraťas 9 tajemnou atmosférou, krásnou vizuální stránkou a velice podařeným hudebním doprovodem a ozvučením. Bohužel zapoměl na silnější příběh, který zde silně chybí(přeci jen 11minut je 11minut). Doufám, že v celovečerní stopáži bude i pořádný děj, jelikož bez něj opravdový film nikdy nebude dobrým a to co lze krátkometrážním filmům odpustit, tak u celovečerního již ne!!!! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Shane Acker vytvoril postapokalyptický svet, obývaný roztomilými potvorkami a kovovými príšerami. V tomto 10 minutovom filme, ktorý pôsobí ako taký prológ k celovečeráku sa spája emocionálna vyzrelosť zo základnými zložkami cesty hrdinu. Krásne emocionálne stvárnenie, ktorému možno chýba dôraznejší hudobný podmaz a lepšie spracované zvukové efekty. Po príbehovej stránke nejak invenčné, ale atmosférické ako sviňa. ()

Reklama

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Fakt nadupaný kraťas...postapokaliptická atmosféra, úžasné industriálne, kovové zvuky a dobrý príbeh, ktorý nepostráda napätie. Atmosférou to naozaj miestami pripomína Silent Hill...špinavé, hrdzavé...ešte aj tí handroví panáci vyzerali ako malé zrúdy po nukleárnej vojne. Rozvynúť to do celovečerného filmu a mohla by to byť pecka. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Vynikající animovaný kraťas představuje fantaskní svět, který naoko působí jako z dětské pohádkové knížky, ale hned první scéna ukazuje, že patří spíš do krutého světa dospělých. Vyloženě povedená animace zůstává i přes vážný tón neodolatelně roztomilá a atmosféra připomene některé z příběhů Neila Gaimana. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický svět do každé drobnosti. Shane Acker předvedl svou zajímavou vizi, kterou v roce 2009 roztáhl a pozměnil do celovečerní podoby a mnohé z jeho kouzel se tak vytratilo. Celkově je však cítit deprese zničené budoucnosti, i když divákovi není prakticky nic vysvětleno a zůstává u pouhých obrazů ( i hlasy tu nejsou). Atmosféra je však díky tomu nezaměnitelná a u krátkých animáků velmi výjimečná. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama