Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

solid 

všechny recenze uživatele

Naprosto hustý postapokalyptický animák, pátou hvězdičku tomu ubrala jen délka filmu, protože já bych chtěl víc. Prostředím i atmosférou mi to připomnělo kraťas Silent City s Cilianem Murphy, ale každopádně to dělá z připravovaného filmu pro mě jeden z nejočekavánějších projektů roku 2009. edit: tak po druhém skouknutí před filmovým zážitkem přidávám patou hvězdu pro případ, kdyby si to film nezasloužil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Devítka je taková depresivnější CGI verze našeho Uzlu na kapesníku v temném postapokalyptickém světě. Atmosféra je perfektní, zpracování snese ta nejpřísnější měřítka, o designu nemluvě. Vůbec celý ten svět má potenciál na více příběhů. Čehož si jistě všimlo více lidí a již se pracuje na celovečerním snímku. Zkrátka velmi zdařilý kraťas. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Panacek, co vypada jak pytlik s obrovskym poklopcem, se potuluje paradne udelanym postapokalyptickym svetem, aby si to v zaveru rozdal s kovovou potvorou pozirajici jeho kamarady. To vse s paradne temnou atmosferou, beze slov a s napinavou hudbou. Rozhodne prijemna zmena oproti klasickejm priteplalejm animakum. Uz se tesim na celovecerak. ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Přímý předchůdce celovečerního Čísla 9, které je oproti této krátké libůstce zbaveno tajemství. Tady se můžeme jen dohadovat, odkud se vzali ti zvláštní hadroví panáci a proč bojují v postapokalyptickém světě proti bestii, co krade jejich duše. Dohadovat a obdivovat úžasnou animaci. Plný počet bodů. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velmi efektní, atmosférický kraťas, který překvapuje vypiplanou animací a strhujícími akčními scénami. Nakonec ani nemám špatný pocit z toho, že podle ukázek na celovečerní film 9 bude tento snímek - uvedený v září 2009 - vypadat téměř stejně jako jeho o čtyři roky starší brácha. Jestli si udrží stejné tempo a zejména nádech postapokalyptického světa, tak se na pytlíky :-) už moc těším! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama