Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned) V celku slušný horor z After Dark Horror Festu ktorý sa snaží trošku inak pozerať na rodinku vrahov snažiacich sa po smrti svojich rodičov prežiť medzi obyčajnými ľuďmi a skrývať svoje prekliatie i keď opäť sa tu porušilo jedno základné pravidlo stanovené klasikom tohto žánru ale „myslíte si že by sa príšery skutočne žijúce v našom svete tak isto správali ako sa to zobrazuje vo väčšine filmov“? ()

paolito 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka po americku :) Neřekl bych že se jednalo vyloženě o horor, spíš to bylo drama, rozpočet nízký, krev marmeládovitá, celé je to tak nějak amatérské, ale jako celek se jedná o velmi milé překvapení, o poznání komornější a civilnější než všechny ty remaky Texaských masakrů ze kterých červená cáká po hektolitrech, tady jde hlavně o pocity a pohnutky nejmladšího (vlastně druhého nejmladšího ;) člena jedné trochu zvláštnější rodiny, která chce jen žít vedle nás... :) ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý počin mísící prvky násilnických fláků, upířiny a rodinného drama. Hamiltonovic rodinka je po smrti rodičů pod dohledem sociálního pracovníka, za jehož zády sourozenci ve sklepě sají nebohé oběti. Nejstarší, homosexuální řezník, láká do domu své oběti díky své sexuální orienatci. Jeho svůdnický bratr loví mladé dívky od kterých je krev v jeho ujetých potřebách občas až na druhém místě. Asi nejostřejší postavou je v rodině jediná dívka, které perverze číhá přímo z očí, což zanedlouho pozná její kamarádka ze školních lavic. Druhý mladší bratr se od rodinných zvyklostí snaží distancovat, ale rodina je prostě rodina. Pětici zabijáků doplňuje jistý Leny, žijící v temné kobce ve sklepě, kam není zrovna moudré vcházet ani strkat jakoukoliv část těla. Dějová linka zabíjení bez jakéhokoliv většího gore je prostupována pokusy o únik jednoho z členů z kolotoče zabíjení a doplněná perfektním hudební doprovodem. Příjemné herecké výkony a spíše povídkové tempo dělají ze snímku netradiční kousek, který si zasluhuje minimálně čtyři hvězdy. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Horší mutaci děje jsem v hororech dlouho neviděl. Aby se rodinné drama změnilo v horor je věc normální, ale aby se horor změnil v rodinné drama, kde si všichni odpustí, to už chybí snad jen, aby to skončilo pitím teplého mléka a aby si novopečení hrdinové vzájemně zazpívali ukolébavku. A to se to v průběhu tvářilo jako zajímavý film. No jo, má jen jednu vadu - zamířil do míst, kam slunce nechodí. Dodatek: měl jsem tu dvě hvězdičky, ale už se mi to rozkládá v hlavě a musím ještě jednu ubrat za Lennyho. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nápad je dobrý, to sa cení. Je zaujímavé pozerať sa na film o vrahoch, ako žiju, čo robia, ako sa cítia a tak podobne. Ono by to bol dobrý filmový zážitok, keby bol väčší rozpočet. Herci nie sú zlí, ale naozaj by neuškodilo lepšie obsadenie, tak to je nezaujímavé a nudné. Ani to nepovažujem za horor aj keď tam tej krve je pomerne dosť. Nie je to napínavé, nemá to poriadnu atmosféru, ako by spravný horor mal mať, celé to pôsobí ako nejaká rodinná dráma. Celkovo to hodnotím ako dobrý film. Bolo to veľmi zaujímavé no nudné, nehororové avšak (pre nenáročného diváka) krvavé. Slabá trojhviezda, s lepším hereckým obsadením, aspoň nejakým nápätím a lepšie spracovanými vraždami by to bolo oveľa-oveľa lepšie. Ale čo čakať na nízkorozpočtovom filme? 51% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama