Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Manish Raval a Tom Wolfe: 1. Love --> Building On Fire ,2. Monster Mash ,3. Bed By the Water ,4. Better Things ,5. My Little Bee ,6. Till the End of Time ,7. A Moment Like You ,8. Feel Alright ,9. Pass the Dutchie ,10. Fool Says ,11. Say Goodbye ,12. Lake of Wasted Dreams, ()

dochvvv odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Tohle je naprosta zbytečnost a ztracenej čas. To raději budu čumět na Playgirls. Film je protivný a hlavně strašně nevtipný. Celé to graduje debilní, možná rádoby vtipnou scénou na pohřbu a následným happyendem, kdy už scénáristovi vyloženě došel dech a ty poslední dvě stránky napsal asi tak půl hodiny před vlastním natáčením scény. Odpad! ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Silno pochybujem, že užívatelia, ktorí ohodnotili tento film štyrmi či piatimi hviezdami, vôbec túto komédiu videli. Je to totiž podpriemerné divadlo o priemernej malomeštiackej a ešte k tomu americkej rodinke a ich malomeštiackych a ešte k tomu amerických problémoch, ktoré stojí a padá na dialógoch a grimasách hlavných hrdinov. Liv Tyler je studená ako psí čumák a za zmienku stoja jedine rozhovory medzi Shepardom a jeho matkou ( Diane Keaton). Ostatné vyfučí z hlavy ako piatková opica. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton hraje svojí roli krávy opravdu věrohodně a každou chvilku jsem ji měl chuť zacpat ústa - nejlépe pěstí. No dost ale siláckých a ubohých řecí, nad protivnou hereckou kreací. Zbytek filmu je tak čistý průměr, že to ani lépe nejde. Samozřejmé kolečko problém-katarze-usmíření-poučení, nejde o žádné umění, nebo originalitu - na což se ani nehraje, ale proč taky. Je víceméně téměř zbytečné tady cintat o takovém filmu - ale když už.... tak 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama